Příspěvky uživatele - 200.181

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Domácí klobásy, 9.11.2016
Uzené hovězí šrůtky jak píšete 2-3kg jsou v láku 6 dní a jsou proleželé??? Tak to promiňte... Beru 6 týdnů, po 6 dnech je to pořád syrové maso, čili vidím to tak, že se to může udit hned po koupení masa, s nakládáním bych se nezdržoval...
Jak sázet česnek, 12.11.2013
Ze začátku jsi sázel větší stroužky, pak menší a na začátku sklizně jsi sklízel větší česnek, pak menší... Mě to už leta vychází, že z pěkného, velkého česneku sklízím to samé... Čarovat s tím nějak nelze.
Destilační přístroj, 21.7.2013
Na knihu od Malleové a Schmickleové prosím pozor, vše,co se tam píše, berte s rezervou a to pořádnou!!!Nejen, že píšou německé ženské o chlastu, ale kdo si to přečte, dojde k závěru, že obě baby viděly pálenici z ponorky a při kalné... celý příspěvek >
Destilační přístroj, 21.7.2013
Milý pane, tím,že se obilí propaří, nerozložíte škroby na zkvasitelné cukry.Na to je třeba amyláza a amyloglukozidáza, prostě pivovarnickým způsobem rozštěpit polysacharidy na jednoduché cukry.Tomu propaření nevěřím ani trochu... Žito se tam dává jen... celý příspěvek >
Nová pálenice - jaký kotel?, 21.7.2013
Ke způsobu topení... Topení dřevem-ekomické, jistě levnější jak plynem.Problém-dost špatná regulace výkonu kotle, snadno se to přetopí.U plynu-snadná regulace-možnost nastavit plamen kolik třeba a jít nakupovat.Při topení dřevem jste tam jak pes u... celý příspěvek >
Nová pálenice - jaký kotel?, 21.7.2013
Plně souhlas s panem... Kovoděl Janča-profi firma se znalostmi a precizním dílenským zpracováním.Nezapomnět na dvojité dno kotle.Je to náročnější na energii-v obalu 100l kotle je kolem padesáti litrů vody-ale už vám odpadne starost s mícháním kvasu,... celý příspěvek >
Palírny (oficiální) a jejich kvalita, 21.7.2013
Ještě postřeh-stále někdo hledá kvalitní pálenici... Ti lidi to tam dělají jistě dlouho a mají tudíž zkušenosti.Je potřeba se zaměřit také tak intenzivně na kvalitu kvasu a vše, co k tomu patří.Je to asi stejné jako s uzeným masem-se zasmrádlými... celý příspěvek >
Palírny (oficiální) a jejich kvalita, 21.7.2013
Jestli mají nejlepší palírnu u Prahy, tak se to budem muset od Pepíků učit... Proč ale, když jezdí sem, na Moravu, kupují moravskou slivovici jak blbí, když mají vynikající palírnu v Jílovém, tak to nějak nekapíruju...
Domácí klobásy, 18.3.2013
Mám dotaz na dobu naložení hovězího masa k uzení... Nikdy jsem to sice ani neslyšel, ale budiž... Jen ta doba - vepřové nakládám nejmíň 3 týdny, klidně měsíc... HOVĚZÍ jen 6 dní? Čím se to krájí?
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika