Příspěvky uživatele - 42.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kiwi nekvetoucí, 25.8.2011
Na druhé fotografii je zřejmé, že kiwi se pne po velkém stromě. Je to skutečně tak? Potřebovala bych zakrýt ne zcela pohledný kmen borovice. Myslíte, že by to šlo? Jak jste postupovala Vy?
Roubování tomelu, 10.6.2011
Mám několik rostlin tomelu, které jsem vypěstovala ze semene a také tři naroubované rostliny (Dunaj Rosjanka a třetí nemá jméno). Chtěla bych naroubovat rostliny ze semene. Máte někdo s tímto zkušenosti? Poraďte prosím. Už třikrát se to na... celý příspěvek >
Výsev koniklece, 17.5.2010
Semena koniklece se vysévají co nejdříve po sklizni. Do krabičky se dá substrát, pak se nasypou semena a nahoru malá vrstvička písku. Nakonec se výsev zaleje a dá do igelitového sáčku, aby nevysychal.
thuje, 14.4.2008
Dobrý den před týdnem jsem koupil 40ks tůjí smaragd v zahradnictví a když jsem se informoval jak je mám zazázet od sebe řekli mi že min. 60cm a max. 80cm tak jsem zvolil kompromis a zasázel jsem je 70 cm od sebe a ted se tady dočítám že mají být max.... celý příspěvek >
čínské datle - zizphus jujuba, 21.1.2008
Mám doma jednu rostlinu z Droždína, ale zatím je malá. V Arboretu Zemědělské školy v Brně mají již velký keř a na podzim r. 2007 měl plno plodů. Doufám, že se taky dočkáme.
Předčasné opadávání plodů u mandloně, 27.6.2007
Mám asi 5 let dva stromky mandloně Sladkoplodá krajová, které už měly mandle. Letos na jednom stromku začaly plody šednot, scvrkávat se a opadávat. V čem může být příčina?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika