Příspěvky uživatele - 189.101

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 25.3.2014
Takovýmto způsobem upravují nářadí jen barbaři. Po takové úpravě, nemusím mít ani jedno, to je ani lopatu a rýč teprve ne.
Spojenie 3 tramov, 30.11.2013
Protože vám bude chybět prakse a řemeslnický gryf, tak, přestože se budete snažit sebevíc, k určitým nedokonalostem dojde. V tomto případě použíjete systém kde dřevo nestačí, tam se kyt dotlačí. V podstatě nebudete kytovat, ale lepit. K lepení... celý příspěvek >
Zahradnické nůžky dvojsečné vs. jednosečné, 28.11.2013
Připouštím, že v sadech se to zjednodušuje a střihá se cestou menší námahy. Ale takové založení korunky, když se ostřihává boční obrost by pěkně blbě vypadalo po nůžkách. To musí být u knene a naprosto hladké. Jedná se o moc řezů. Jak by takový... celý příspěvek >
Navštívili jste někdy předváděčky výrobce a víte co vaše Vari umí?, 8.11.2013
Osobně se předváděček nezůčastňji, ale rád bych se na některou podíval. Brání mi v tom minimálně dva handicapy. Poslední část vaší složené věty mi na tváři vykouzlila velký úsměv. Abych si udělal obrazek co se týče nastavení stroje pro orbu, mi stačí... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika