Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajče na sušení, 4.1.2013
zapomnel jsem napsat, ze podminkou je ranost a tyckova odruda...
Rajče na sušení, 4.1.2013
už jsem to zas ztratil a rane odrudy k suseni nezjistim, proto muzete mi prosim tedy doporucit ranou odrudu SM je super, ale prece jen je pozdnejsi, i kdyz letos az tak pozdni jako jindy nebyl, diky
Kolik utrácíte za semínka?, 4.1.2013
Myslim, ze se ani nedopracujeme..aspon ja si myslim, ze budeme radi zkouset neco noveho, i kdyz to treba nevyjde, je to zajimave a napinave tak proc to nezkouset dal, že? :D
Rajčata z Anglie, 4.1.2013
co tak vim tak modra je jen v Japonsku-kde dali gen modre barvy diky fialkam nebo violkam, ale ze semen..to tápu
Kolik utrácíte za semínka?, 4.1.2013
my je nedavame do oleje, ale do uzaviratelnych nadob, pak se udela pyré do italských omáček a je to.)
Jakou vlastní zeleninu máte ještě ve sklepě?, 4.1.2013
takze pokud to vezmeme od konce, vydrzi tam dlouho podle dane teploty a vzdusne vlhkosti V sklepe muzete mit hl.korenovou zeleninu: pastinak, petrzele, celer, cerny koren, kren, mrkev, ředkev take kostalova zelenina vydrzi - gigant... celý příspěvek >
je to Mirku vubec mozne..maji tam i jine podivne barvy... moc bych takove chtel, ale zas jsem realista, je to vubec mozne???
ano Mirku, jinak pekny web, sice to sem nepatri, ale na techto strankach maji semena podivne kvetoucich ruzi, nevite co to vubec je???Mji i zelene a duhové co to je???
chtel jsem prave to modre, diky Mirku, mrknu tedy na ebay
jinde asi neni k dispozici, že?
pestoval tu nekdo rajce Indigo Rose? díky
Lilkoviště, 4.1.2013
u me to jsou hlavne tyto zeleny-Zeljonenky, bílý Snowy a fialovy Giotto, jeste by to chtelo fialovy protahly, ktery se prodava v obchodech, zatim jsem vsak mel jen dlouhe tenke
porad se rikalo, ze o to nebudfe zajem - napr rajcata a hle, Semo nabizi odrudu Green Zebra, takze pozde, ale přece..a takhle to bude pomalu dál pokracovat...
Mirku a jak u lilků, ptal jsem se na lilkovišti, ale ted je to tam mrtve..diky
tato odruda me kdysi take zaujala, ale cena teto odrudy uz byla opravdu nad rámec moznosti co jsem byl ochoten dat, z Anglie je take dobra sorta Mosaico F1, plody venku vubec nepraskaly a byly velmi pekne vyrovnane
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika