|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajče na sušení, 4.1.2013 zapomnel jsem napsat, ze podminkou je ranost a tyckova odruda... |  | Rajče na sušení, 4.1.2013 už jsem to zas ztratil a rane odrudy k suseni nezjistim, proto muzete mi prosim tedy doporucit ranou odrudu
SM je super, ale prece jen je pozdnejsi, i kdyz letos az tak pozdni jako jindy nebyl, diky |  |
|  | Kolik utrácíte za semínka?, 4.1.2013 Myslim, ze se ani nedopracujeme..aspon ja si myslim, ze budeme radi zkouset neco noveho, i kdyz to treba nevyjde, je to zajimave a napinave tak proc to nezkouset dal, že? :D |  | Rajčata z Anglie, 4.1.2013 co tak vim tak modra je jen v Japonsku-kde dali gen modre barvy diky fialkam nebo violkam, ale ze semen..to tápu |  | Kolik utrácíte za semínka?, 4.1.2013 my je nedavame do oleje, ale do uzaviratelnych nadob, pak se udela pyré do italských omáček a je to.) |  | Jakou vlastní zeleninu máte ještě ve sklepě?, 4.1.2013 takze pokud to vezmeme od konce, vydrzi tam dlouho podle dane teploty a vzdusne vlhkosti
V sklepe muzete mit hl.korenovou zeleninu:
pastinak, petrzele, celer, cerny koren, kren, mrkev, ředkev
take kostalova zelenina vydrzi - gigant... celý příspěvek > |  | Rajčata z Anglie, 4.1.2013 je to Mirku vubec mozne..maji tam i jine podivne barvy... moc bych takove chtel, ale zas jsem realista, je to vubec mozne??? |  | Rajčata z Anglie, 4.1.2013 ano Mirku, jinak pekny web, sice to sem nepatri, ale na techto strankach maji semena podivne kvetoucich ruzi, nevite co to vubec je???Mji i zelene a duhové
co to je???
|  | Rajčata z Anglie, 4.1.2013 chtel jsem prave to modre, diky Mirku, mrknu tedy na ebay |  | Rajčata z Anglie, 4.1.2013 jinde asi neni k dispozici, že? |  |
|  | Rajčata z Anglie, 4.1.2013 pestoval tu nekdo rajce Indigo Rose? díky |  | Lilkoviště, 4.1.2013 u me to jsou hlavne tyto zeleny-Zeljonenky, bílý Snowy a fialovy Giotto, jeste by to chtelo fialovy protahly, ktery se prodava v obchodech, zatim jsem vsak mel jen dlouhe tenke |  | Rajčata z Anglie, 4.1.2013 porad se rikalo, ze o to nebudfe zajem - napr rajcata a hle, Semo nabizi odrudu Green Zebra, takze pozde, ale přece..a takhle to bude pomalu dál pokracovat... |  | Rajčata z Anglie, 4.1.2013 Mirku a jak u lilků, ptal jsem se na lilkovišti, ale ted je to tam mrtve..diky
|  | Rajčata z Anglie, 4.1.2013 tato odruda me kdysi take zaujala, ale cena teto odrudy uz byla opravdu nad rámec moznosti co jsem byl ochoten dat, z Anglie je take dobra sorta Mosaico F1, plody venku vubec nepraskaly a byly velmi pekne vyrovnane |  |
 |
|
|
|