|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sicana Odorifera – Casabanana (muškátová okurka), 7.1.2013 Velmi mě zaujala tato raritní zelenina, nepěstoval ji někdo z vás? Zajímala by mě chuť, její pěstování-zda venku či ve skleníku a také, zda je schopná již prvním rokem plodit-údajně je jinak vytrvalá.
Děkuji. |  | Jaká rajčata pěstujete, 6.1.2013 U mě měla méně plodů než bych čekal, jinak ji asi nebylo kdysi co vytknout.. |  |
|  | Jaká rajčata pěstujete, 6.1.2013 Jiné odrůdy pro trh ve váze kolem 140g ani nejsou, vše je LSL, všechny ostatni maji kolem 90-100g. Jinak to byl Moravoseed...
Pro chutove pozitky mam samozrejme jine odrudy :D |  | Jaká rajčata pěstujete, 6.1.2013 neco asi vyklici, ale zadna slava to nebude, radsi se na nej moc spolehat nebudu, ale urcite jej vyseju, objednal jsem Akron F1 a pak jeste Tastier F1 - jakozto,,komercni´´odrudy
Jinak jsem chtel pochvalit odrudu Zlatava - urcite je odolna na... celý příspěvek > |  | Jaká rajčata pěstujete, 6.1.2013 vloni jsem mel Petula RZ-podobneho typu, bohuzel jsou jisz semena stara a nova jsou jen v giga baleni, samozrejme, ze chutove na Torino nemely, ale zas propadak to take nebyl - tim, ze nejsou pestovana hydroponicky tak to neni uplne strasne. |  | Jaká rajčata pěstujete, 6.1.2013 s tou chuti se neda nic delat, ale zrovna tvrdost a skladovatelnost je v tomto pripade nutnejsi, mel jste Mirku s ni tedy osobni zkusenost? |  | Jaká rajčata pěstujete, 6.1.2013 po delsich zkoumanich na netu jsem se rozhodl pro odrudu Akron F1, nepestoval tu nekdo z vas tuto odrudu? |  | Rajče na sušení, 6.1.2013 předloni jsem mel prave Šejka a jeste Darinku F1, obe jiz nechci ani videt, ani plodnost natoz chut |  | Pěstování rajčat 2013, 6.1.2013 Zde jsou odrudy, ktere u me vloni neobstály:
Pjercevidnyj Želtyj - pozdní, malá úroda, praská
Albertovské - prilis male plody na klasicke rajce
Red Pear - osivo bylo namichane, kazda jina rostlina
Perun - necham jen kvuli... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat 2013, 6.1.2013 no ze soupisu, ktery chcete letos pestovat se zminim o dvou. Černyj maur - krásné plody, urodna, chut je ale moucna a neoslovila me, ke konci sezony praskala horni cast plodu
Green Grape - mam ji jen kvuli jeji barve, rostlina neni moc vzrustna,... celý příspěvek > |  |
|  | Pěstování rajčat 2013, 6.1.2013 plně s Vámi souhlasím
Jinak treba ja jsem se rozhodl,.ze nehybridy kupovat nebudu a radsi si semena vypreparuji sam - tim spis, kdyz jsou rajcata samosprasna |  | Pěstování rajčat 2013, 6.1.2013 No já jsem pro si treba semena vymenit, urcite si myslim, ze to, co nejde u me, pujde u jinych a naopak. Take jsem zapomnel poznamenat, ze jsem mel velke rozdily v odrudach ohledne nachylnosti na Ca, jine roky se to tak neprojevilo jako... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat 2013, 6.1.2013 tyto klony by bylo vhodne delat i treba u drazsich odrud - Tomatoberry apod |  | Pěstování rajčat 2013, 6.1.2013 tak to u mě má plody na cherry az prilis velke a tak jsem se teto odrudy vzdal |  | Pěstování rajčat 2013, 6.1.2013 myslim, ze plody odrud Start, Tornado, Toro apod maji stejne velke plody ne? Myslel jsem kolem 130g |  |
 |
|
|
|