Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sicana Odorifera – Casabanana (muškátová okurka), 7.1.2013
Velmi mě zaujala tato raritní zelenina, nepěstoval ji někdo z vás? Zajímala by mě chuť, její pěstování-zda venku či ve skleníku a také, zda je schopná již prvním rokem plodit-údajně je jinak vytrvalá. Děkuji.
Jaká rajčata pěstujete, 6.1.2013
U mě měla méně plodů než bych čekal, jinak ji asi nebylo kdysi co vytknout..
Jiné odrůdy pro trh ve váze kolem 140g ani nejsou, vše je LSL, všechny ostatni maji kolem 90-100g. Jinak to byl Moravoseed... Pro chutove pozitky mam samozrejme jine odrudy :D
neco asi vyklici, ale zadna slava to nebude, radsi se na nej moc spolehat nebudu, ale urcite jej vyseju, objednal jsem Akron F1 a pak jeste Tastier F1 - jakozto,,komercni´´odrudy Jinak jsem chtel pochvalit odrudu Zlatava - urcite je odolna na... celý příspěvek >
vloni jsem mel Petula RZ-podobneho typu, bohuzel jsou jisz semena stara a nova jsou jen v giga baleni, samozrejme, ze chutove na Torino nemely, ale zas propadak to take nebyl - tim, ze nejsou pestovana hydroponicky tak to neni uplne strasne.
s tou chuti se neda nic delat, ale zrovna tvrdost a skladovatelnost je v tomto pripade nutnejsi, mel jste Mirku s ni tedy osobni zkusenost?
po delsich zkoumanich na netu jsem se rozhodl pro odrudu Akron F1, nepestoval tu nekdo z vas tuto odrudu?
Rajče na sušení, 6.1.2013
předloni jsem mel prave Šejka a jeste Darinku F1, obe jiz nechci ani videt, ani plodnost natoz chut
Pěstování rajčat 2013, 6.1.2013
Zde jsou odrudy, ktere u me vloni neobstály: Pjercevidnyj Želtyj - pozdní, malá úroda, praská Albertovské - prilis male plody na klasicke rajce Red Pear  - osivo bylo namichane, kazda jina rostlina Perun - necham jen kvuli... celý příspěvek >
no ze soupisu, ktery chcete letos pestovat se zminim o dvou. Černyj maur - krásné plody, urodna, chut je ale moucna a neoslovila me, ke konci sezony praskala horni cast plodu Green Grape - mam ji jen kvuli jeji barve, rostlina neni moc vzrustna,... celý příspěvek >
plně s Vámi souhlasím Jinak treba ja jsem se rozhodl,.ze nehybridy kupovat nebudu a radsi si semena vypreparuji sam - tim spis, kdyz jsou rajcata samosprasna
No já jsem pro si treba semena vymenit, urcite si myslim, ze to, co nejde u me, pujde u jinych a naopak. Take jsem zapomnel poznamenat, ze jsem mel velke rozdily v odrudach ohledne nachylnosti na Ca, jine roky se to tak neprojevilo jako... celý příspěvek >
tyto klony by bylo vhodne delat i treba u drazsich odrud - Tomatoberry apod
tak to u mě má plody na cherry az prilis velke a tak jsem se teto odrudy vzdal
myslim, ze plody odrud Start, Tornado, Toro apod maji stejne velke plody ne? Myslel jsem kolem 130g
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika