|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nejchutnější rajčata, 14.1.2013 co rikam uz léta se asi skutecne na Slovisnku potvrdilo, nikdy neni rajce z krytu chutnejsi nez z venku
Ivo, doporucuji jeste zkusit Nastju Slastjonu :) |  | Boscova lahvice, 12.1.2013 diky, teď jsem tam koukal, ale asi už má vyprodáno |  |
|  | Boscova lahvice, 12.1.2013 no jsou tedy hodně zajímavé, škoda, že jsem ji nikdy nikde neviděl, natož její prodej, hrušně u nás rostou lépe než jabloně. Škoda, že ta nabídka není :( |  | Pěstování rajčat 2013, 12.1.2013 rekl bych, ze SM je urcite odolnejsi sorta na plisen, mozna bych rekl, ze chce o trochu vice Ca nez jine odrudy, ale na choroby je to dobra odruda |  | Nejchutnější rajčata, 11.1.2013 skoda, ze ty vitezne ruske tam nejsou |  | Jaká rajčata pěstujete, 10.1.2013 Tigerella neni zcela spatna, docela urodna, velikost lehce mensi-coz neni na zavadu, ale chut je jakovy vodova, prazdna a to je jeji nejvetsi hřích - aspon dle mě |  | Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 10.1.2013 a proc prave tuto? |  | U vám také raší česnek?, 9.1.2013 no na západ od Polabí bylo jeste vetsi teplo nez tam, ale spis se myslelo, zda pozemek neni obcas zatopen po vetsim desti, tani snehu apod
tenkrát si pamatuji jak jim vse vymrzlo - ale jen mista kde stala voda, stejne dopadly i tulipány.. |  | U vám také raší česnek?, 9.1.2013 vloni jsme meli take cesnek v lednu naraseny, ale 15cm! - podle toho take dopadl..
letos je vse ok, jen bych Vam doporucil - tato mala vyska nebude nicim slozitejsim pro cesnek, mel by to snest, pokud vsak chcete mit klid v dusi, stacilo by... celý příspěvek > |  | Sicana Odorifera – Casabanana (muškátová okurka), 9.1.2013 svilušky mají rády sucho a ne vítr, proto mely idealni podminky
samozrejme, ze i venku v prihodnych letech je jejich vyskyt normalni, ale pokud na rostliny neprsi, bude se sviluskam vice darit |  |
|  | Sicana Odorifera – Casabanana (muškátová okurka), 9.1.2013 v tom pripade se budu snazit je mit venku v kvetinaci, ocividne pokud budou za sklem, folii, bude to dobry ukryt pro skudce, hlavne svilusky
díky |  | Sicana Odorifera – Casabanana (muškátová okurka), 9.1.2013 no jako lapač je dobrý lilek..
tuto,,okurku´´ jste pestovala doma jako pokojovku nebo jste ji mela ve skleniku?? |  | Rajčata F1, 9.1.2013 Myslim, ze to jsou jedny a ty same, obvykle to delaji urcite tak, ze nakoupi velke baleni a to dale pak nasáčkují
a že fotky se neshodují, mnohdy je to tak, že nemají fotku a tak vezmou z netu podobnou a nebo taky se třeba,,dolepší´´ pocitacem -... celý příspěvek > |  | Nová rajčata Semo, 9.1.2013 díky moc! ty rajcata jsem nevedel, papriky -to je pravda, Ing.Prášil mi to vloni říkal, že Amy se tam zkoušela |  | Nová rajčata Semo, 9.1.2013 Jeste by me zajimnalo, kde vsude se delaji uznavaci zkousky v polnych podminkach, kdyz jsem byl v Dobřichovicích tak rikal, že plodová se dělá hlavně někde na Moravě, tam dělali hl.obilí, košťáloviny a nějaký cibuloviny. |  |
 |
|
|
|