Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy zasít semena?, 29.1.2013
je pravda, že je to jiz velmi ošidná nadm.vyska - pokud neco chcete zkusit tak bych vyzkousel jen odrudu Rubínova - pokud ta nepujde, tak jine ani nezkousejte
Pochlubte se svými květinami vypěstovanými v roce 2012, 29.1.2013
kolik let mate Mirku volně vysazenou Albizii??
Zelenina ve skleníku v zimě, 29.1.2013
napiste kolik stupnu tam mate, prece jen rozdilne druhy budou pri 5st a take pri 20st
Okra - jedlý ibišek, 28.1.2013
semena klici ochotne, ale pamatujte - okra je tuze teplomilna-ani papriky či lilek nejsou tak teplomilné jako okra. Vloni jsem tuto rostlinu pozoroval a skutecne, jakmile se ochladilo pod 15st.,listy zacaly lehce zloutnou, jakoby mely najednou... celý příspěvek >
Okra - jedlý ibišek, 28.1.2013
pamatujte, že jakmile jsou teploty pod 15st tak na okře se to vzhledove velmi podepise, takze venku je dobre mu prilepsit textilií, foliak bude lepsi
Papriky - škůdce semen, 28.1.2013
at tady nedelam jakoby reklamu reknu Ing.Teclová, údajná klíčivost 2013-takže klíčit by měly, avšak vloni už byl problém...
půdou to být ani nemůže - semena jsou položená v mokré vatě! Takže opravdu tápu.
Zdravím, ještě se mi to nestalo, proto mě tato zkušenost překvapila. Abych zjistil klíčivost semen, dal jsem je na mokrou vatu jakoby naklíčit, s podivem jsem zjistil, že u některých odrůd vylezly ze semen malí červi, proto asi budou semena v... celý příspěvek >
Okra - jedlý ibišek, 27.1.2013 Obsahuje fotku
z lonska
Odrůdy paprik, 26.1.2013
ackoliv rostliny neprihnojuji ani venku nebo ve skleniku, tak rostliny jsou ve skleniku vyssi, plodu vzdy mene - mozna je to tim, ze venku je lepsi opyleni, i kdyz sklenik mam otevreny skoro porad
Odrůdy paprik, 26.1.2013
tož u mě má hlavu na slunci, nohy v Sahaře :D
Dlhodobé skladovanie semien, 25.1.2013
mrazeni se pouziva vetsinou v genovych bankach, myslim, ze ta teplota je spravna, kterou jste uvedla, ale je tam nutne vedet pri jake vlhkosti se skladuji plus jakou vlhkost mají semena samotná, ale do začátku by bylo dobre toto vyzkouset na... celý příspěvek >
Odrůdy paprik, 25.1.2013
ja vysadim jen minimum paprik do skleniku - a to jen kvuli prodlouzeni vegetace na podzim, jinak ve skleniku bylo rekneme o 50%mene plodu nez venku, proto sklenik prenecham jinym zeleninam
Co je to za květinu, 24.1.2013
i ja to vidim na Phlox
Kvetak - paleta barev, 24.1.2013
ostatni jsem nemel, ale bude to s nimi stejne kvuli vyssi cene je predpestovani lepsi, jinak v teplych oblastech se i vysevaji primo
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika