Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 9.2.2013
zde jsou
Papriky - klíčivost semen, 9.2.2013
no vloni byla vyseta paprik i dle lun.kalendáře a dopadlo to bídně, naopak v náhodný termín lépe-takže stáří semen je určitě nejdůležitější
Papriky - klíčivost semen, 8.2.2013
Jinak semena byla zakoupena v sezone 010/011-prvním rokem klicila skvele, ale jiz druhym rokem dle odrudy to bylo 0-10% a to dle mě by nemelo byt
Papriky - klíčivost semen, 8.2.2013
tak od tedka uz nikdy vice papriky od Teclové, prý jakmile se sáček otevře tak v dalších letech se už klíčivost nepočítá (ta co je napsána na sáčku) - avšak jak to, že klíčí starší semena třeba od PCR nebo Pálivce, to už nechtěla slyšet, ani to radši... celý příspěvek >
Co s touto petrželí?, 7.2.2013
ja mel Orbis a presel jsem na Olomouckou - ta pry toleruje prisusky... tak jsem na to zvedav
Co s touto petrželí?, 7.2.2013
zajímalo by mě jaké odrůdy máte nejvíce v oblibě a také v jakých podmínkách je pěstujete (bráno kořenová petržel) díky
Papriky - klíčivost semen, 7.2.2013
řekl bych obecne, ze kvadraticke papriky jsou narocnejsi a urcite mene plodne, proto ty prozatim nepestuji
Papriky - klíčivost semen, 7.2.2013
asi ji dnes zavolám, aspoň bude mít paní zpětnou vazbu...
Celer, 5.2.2013
Jeste vzejit muze, obvykle to trva 2-4 týdny
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 5.2.2013
že by byla tuhá to zas ne, Cherrola praská to je fakt. Řekl bych, že Zlatavu si budu i nadale pestovat, červený vnitřek je zajímavý a navíc, je to i jedna z mala odrud, ktera se dobre kraji na platky :)
ja ji hodnotim jako lepsi prumer, avsak otci chutna ze vsech odrud nejvice
asi zdání klame, slupka je dosti tuhá, proto nemlže praskat-a ani díky tomuto tak snadno neprezrava-tak jako se to deje napr.u Tigerelly...
Zelenina na poli, 5.2.2013
no to tedy nevim, pokud mate semena cibule-tak ty se seji od pol.brezna do pulky dubna a v tu dobu teprve plevel zacina rust ze zeme, nez vam to zabere, bude jiz na vysev pozde! - chtelo to na podzim
protoze tyto odrudy snesou vetsi pestitelske prehmaty..
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 4.2.2013
pokud bude praskat Zlatava, tak to uz bude praskat snad kazda sorta..!
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika