Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dyně, 20.2.2013
nekupoval tu nekdo z vas semena dýní ze Svycarska? nejak se letos neozyvaji..díky
Kdouloň obecná, 19.2.2013
obecne jsou kdoulone stepovany u země a vypestovany do tvaru stromku, kupte tedy spicak, seriznete nekolik ocek nad miste stepovani a vzejdou vam prýty, zapestujete si tak kdoulon ve tvaru keře
Papriky - klíčivost semen, 19.2.2013
i já se zítra chystám vysít papriky a lilky, je to ta nejlepší doba, aby nebyly rostliny příliš vytáhlé :)
Papriky - klíčivost semen, 19.2.2013
mně tedy papriky obvykle vzcházely až tak po 10 dnech... takže ještě není všem dnům konec
Jarní výsev, 16.2.2013
já tedy z duvodu svetelnych podminek vysevam papriky a lilek kolem 20.2. a rajský 15.3., někdy i déle a nikdy se mi nestalo, že by to bylo příliš pozdě :)
Jméno rostliny, 14.2.2013
je to pandán-Pandanus veitchii, já jej nestrihám, po nejake dobe kdyz presazuji tak jej vysadim hloubeji, aby byl stabilnejsi, a mezi palmy nepatri...
Melounoviště 2012, 12.2.2013
u nich sem take nakoupil a vse probehlo v poradku, maji i pekne trvalky
Jahodnik, 11.2.2013
to jste Ivane vysel do vysevniho substratu s perlitem nebo je tam neco jineho?
Nejchutnější rajčata, 11.2.2013
mne tedy nepraskalo, ale moucna chut mi nevyhovuje, pozitivem odrudy je velika ranost, vloni nejranejsi z desitky odrud vubec, misto ni mam Ikra Oranževaja
Melounoviště 2012, 10.2.2013
u Sema maji jeste baleni po 100ks...
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 10.2.2013
Objednával někdo letos u této firmy? Prý zemřel majitel...
Semena ze zahraničí, 9.2.2013
Ja u nich objednavat uz nebudu, jsou lepsi firmy z Anglie
Semena ze zahraničí, 9.2.2013
tak u nich jsem take objednaval, ale pres mail-nebot jim to na webu neslo, jelikoz nebyli schopni ani odpovedet, nemelo cenu se s nimi jakkoliv dále bavit, proste tyhle šprťouchlata nebrat!
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 9.2.2013
ja teda zadne velke novinyk nepozoroval, myslim, ze to hlavni ma prijit az na samy konec mesice...
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 9.2.2013
na konci unora ma byt zvetsen sortiment a tak na nej cekam...
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika