|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lilie, 28.2.2013 ty s brašmarkem se mi také moc líbí :) |  | Pepíno gold melounek, 28.2.2013 dnes vzešly další melounci, tak jsem rád, že bylo osivo v pořádku, hned vedle gerbery to vzaly taky hupem :) |  |
|  | Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 28.2.2013 Rostlina byla vitální (venku) silně vzrůstná, možná druhá nejvíce po Pollicinu... plody o něco menší než Bejbíno, takže skutečně cherry... bohužel až po prvním větším dešti)tuším přelom srpna-září) se projevila její jediná nectnost - začly praskat,... celý příspěvek > |  | Kiwi arguta - řez, 28.2.2013 Může sem prosím někdo z vás napsat jak dobře ořezat Actinidia arguta? Než začne slzet mám už jen pár dní na onen řez. Rostlinám jsou tak 4 roky, ještě neplodily, proto zmínka, že se letní řez provede několik pupenů za násadou plodů je zbytečný, když... celý příspěvek > |  | Pepíno gold melounek, 27.2.2013 jj, dám... také jsem si všiml, že je nějaká odrůda, která má plody protáhlé-ta je hodně pěkná... |  | Pepíno gold melounek, 27.2.2013 teď jsem koukal na výsevy a pepino je nejrychlejsi - ve srovnani s paprikou a lilkem, už leze, tak mám radost, semena byla ža ze Srbska :) |  | Už postřik na kadeřavost?, 26.2.2013 no kdyby lezly sněženky - ty už odkvetly! |  | Lilie, 26.2.2013 tak to budete jistě v ČZS v ZO, že? |  | Paprika AMY, 26.2.2013 mozna i v patek.) |  | Paprika AMY, 26.2.2013 mel jsem vloni amy, superamy i amyku a vsechny byly perfektní, ja zustanu u amy a to ze dvou duvodu - cena osiva je ve srovnani s F1 o dost nizsi a pak z duvodu, ze amy je nejnizsiho vzrustu - takze se perfektne hodi do venkovnich podminek, nemusim... celý příspěvek > |  |
|  | Které jablíčko vám chutná s blížícím se jarem?, 26.2.2013 na Starkrimsona také vzpomínám, jaké odrůdy mají ještě podobný tvar plodů? - kromě Gloster, Zvonkové..?díky |  | Švestky v sezóně 2012, 26.2.2013 takže až podle plodů, že? doufejme, že bude dle poupat vysoká
taky budu muset na exkurzi vedle do města kde mají sad a ani nevím jaké odrůdy, musím se polepšit :) |  | Které jablíčko vám chutná s blížícím se jarem?, 25.2.2013 Gloster a Otava |  | Strihani vinne revy, 25.2.2013 pokud obrůstá kmínek nepotřebnými výhony je nutné, aby se odstranily jeste v bylinném stavu, nesmí to začít dřevnatět! |  | Pepíno gold melounek, 25.2.2013 to je hezká cena, kéž by pošta měla také takovou cenovku u balíků :D
na zimu to zimujete třeba jako muškáty? nebo jinak? |  |
 |
|
|
|