Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Štíhlé vřeteno, 4.3.2013
já jen jestli není v profi sadech něco, co se používá, proto se ptám - než naohýbám větve z 24 hrušní tak to chvíli potrvá :)
Štíhlé vřeteno, 4.3.2013
a tím přivazujete ke stromku nebo k opěrnému kůlu?
Štíhlé vřeteno, 4.3.2013
už nevím kde jsem to tu četl, ale budu rád, když mi dáte nějaké tipy: budu řezat hrušně na štíhlé vřeteno, jen nevím čím vyvázat letorosty aspoň trochu do vodorovné polohy, provázky to bude asi zdlouhavé a efekt menší, je něco lepšího? díky
Poraďte odrůdy rybíz, angrešt, 4.3.2013
za sebe doporučuji: angrešt Pax černý rybíz Ben Hope červený rybíz Rovada
Už postřik na kadeřavost?, 4.3.2013
já provedl včera postřik, bylo pěkně a tak si myslím, že se vše povedlo jak má, alespoň zatím
Lilie, 4.3.2013 Obsahuje fotku
já letos uvažuji, zda k nim nevysadím některé letničky, lilie u mě hodně špatně snáší vysoké teploty a tak asi musím zvolit nějaký podrost
Rybíz - množení, 3.3.2013
něco mi říká, že jsem kdysi viděl foto jak to dávají mezi dvě černé folie -klasické černé, žadné geotextílie a bylo to, jen nevím jak to přesně je...
to mi je jasné, jen mi není jasné jak se to sází přímo do té plachty, folie rád bych nařízkoval cca 100-150 řízku na plachtu...
má někdo zkušenosti s řízkováním dřevitými řízky červeného rybízu, zajímá mě příprava a množení přímo do černé fólie, děkuji
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 3.3.2013 Obsahuje fotku
mně chutná i Waltham a Crown Prince
Prořezání hrušně, 3.3.2013
právě, že jsem někde četl, že později, ale asi to bylo v asociaci na omezení intenzity růstu u starších stromů... takže mohu již začít :) díky
Prořezání hrušně, 3.3.2013
na podzim vysazené hrušně bude lepší ořezat nyní v předjaří nebo vyčkat až do doby rašení či ještě později, co bude nejlepší? děkuji
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 3.3.2013
to já sice znám, ale pokud se pěstuje více odrůd tykví, hrozí to, že se spráší a potomstvo nikdy nebude stejné jako plod, ze kterého se semena vybrala...
Už postřik na kadeřavost?, 3.3.2013
děda má také vše pod vodou, akorád se nadře než udělá různé strouhy, ale je pravda, že to nelze udělat úplně všude třeba vloni nepomohla voda ani černému rybízu, stačilo, aby listy sežehlo slunce a část hned opadala a takhe je to se vším
Lilie, 3.3.2013
vloni to mohlo být i mrazem, ale jinak je zákeřným škůdcem lilií vrtalka, kávově hnědavá muška, která klade vajíčka přímo na poupata lilií v první polovině června. Malé larvičky se zavrtávají do poupat, zrakem poznáme i jejich vstup, a vyžírají... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika