Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lilie, 17.3.2013
pod tímto nehezkým názvem je jistě prodává jedna firma - pokud možno, kupte si je u opravdových profesionálu, ony lilie budou lilie typu orienpet, jsou hodně vysoké, (ne všechny odrůdy), proto jim dali jejich název gigantické..
Mirabelky - Miragrande a Bellamira, 15.3.2013 Obsahuje fotku
Jak byste ořezali od podzimka vysazenou Bellamiru, rád bych ji pěstoval jako vřeteno, je na St.Jullien, díky.
Řez mladé višně, 15.3.2013 Obsahuje fotku
tak se něco nafotilo, člověk si zahrál i na bubáky :D snad něco bude poznat
Kvítky ze slunného Chorvatska - co je to?, 15.3.2013
je to u nás pěstovaná sukulentní letnička šrucha velkokvětá - Portulaca grandiflora...
Řez mladé višně, 14.3.2013
 vloni jsem to bral podle učebnice ovocnictví... mám ji tedy seříznout hlouběji a vybrat jiný terminál?
Řez mladé višně, 14.3.2013 Obsahuje fotku
Mohl bych také poprosit jak ořezat tuto višeň? Ještě se tak dobře v peckovinách nevyznám, jen vím, že musím chránit terminál :) Višeň začíná letos 3.sezonu, je na podnoži P.avium a je maďarská (nevím zda Erdi B. nebo Ujf.Fürt.) Jak jí tedy... celý příspěvek >
Je ještě stále čas vysévat papriky?, 14.3.2013
červená je Slovakia, jsem s ní spokojen, je polní a osivo stojí málo, takže co víc si přát
Rajčata z Anglie, 13.3.2013
tak vlastí zkušenost e vlastní zkušenost, že?! trochu mi to připomíná odrůdu Black Seaman, o které psali tyčková a nakonec to bylo polodeterminantní, po pár letech to změnili, takže z vlastní zkušenosti vím na co se ptám
Rajčata z Anglie, 13.3.2013
Nevíte někdo zda odrůda Bosque blue je tyčková či keříčková? Děkuji
Lilkoviště, 13.3.2013
tak Adria může být velmi zajímavý lilek, už kvůli tomu, že má o dost větší děložní listy než zbylé ostatní odrůdy, letos zkusím asi křížení nehybridních odrůd a uvidíme co z toho vykleze :)
Co nasadit po gladiolách, 12.3.2013
nenechte so dosradit prvnim nezdarem, meciky sklizejte v půli září, pak dosušit, ocistit a dat do teploty kolem 7st nasucho. Ty zaschle okraje budou od trasnenky..
Lasthenia glabrata, 12.3.2013
podmínky až na to vlhko koukám, že budou podobné s Escholtzia californica, díky Lído
Lasthenia glabrata, 12.3.2013
Zdravím, dostal jsem semena této rostliny, ale nevím jak je vysít ani co rostlina chce, český web je na informace skoupý, nemá někdo s ní zkušenosti? Děkuji
Co nasadit po gladiolách, 12.3.2013
Nevím proč Vám mečíky vloni nešly - málo vody, možná třásněnka..? Jinak po gladiolech můžete vysadít, vysít vše, kromě cibulovin - ať už okrasných nebo užitkových.
Broskvoně a merunky jako vřetena, 12.3.2013
plánuji všechny nové ov.stromky zapěstovat na vřetena (krom kdouloní), zapěstování broskvoní je stejné jako zapěstování jádrovin na vřeteno?
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika