|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lilie, 17.3.2013 pod tímto nehezkým názvem je jistě prodává jedna firma - pokud možno, kupte si je u opravdových profesionálu, ony lilie budou lilie typu orienpet, jsou hodně vysoké, (ne všechny odrůdy), proto jim dali jejich název gigantické.. |  | Mirabelky - Miragrande a Bellamira, 15.3.2013  Jak byste ořezali od podzimka vysazenou Bellamiru, rád bych ji pěstoval jako vřeteno, je na St.Jullien, díky.
|  |
|  | Řez mladé višně, 15.3.2013  tak se něco nafotilo, člověk si zahrál i na bubáky :D
snad něco bude poznat
|  | Kvítky ze slunného Chorvatska - co je to?, 15.3.2013 je to u nás pěstovaná sukulentní letnička šrucha velkokvětá - Portulaca grandiflora... |  | Řez mladé višně, 14.3.2013 vloni jsem to bral podle učebnice ovocnictví... mám ji tedy seříznout hlouběji a vybrat jiný terminál? |  | Řez mladé višně, 14.3.2013  Mohl bych také poprosit jak ořezat tuto višeň? Ještě se tak dobře v peckovinách nevyznám, jen vím, že musím chránit terminál :)
Višeň začíná letos 3.sezonu, je na podnoži P.avium a je maďarská (nevím zda Erdi B. nebo Ujf.Fürt.)
Jak jí tedy... celý příspěvek > |  | Je ještě stále čas vysévat papriky?, 14.3.2013 červená je Slovakia, jsem s ní spokojen, je polní a osivo stojí málo, takže co víc si přát |  | Rajčata z Anglie, 13.3.2013 tak vlastí zkušenost e vlastní zkušenost, že?!
trochu mi to připomíná odrůdu Black Seaman, o které psali tyčková a nakonec to bylo polodeterminantní, po pár letech to změnili, takže z vlastní zkušenosti vím na co se ptám |  | Rajčata z Anglie, 13.3.2013 Nevíte někdo zda odrůda Bosque blue je tyčková či keříčková?
Děkuji |  | Lilkoviště, 13.3.2013 tak Adria může být velmi zajímavý lilek, už kvůli tomu, že má o dost větší děložní listy než zbylé ostatní odrůdy, letos zkusím asi křížení nehybridních odrůd a uvidíme co z toho vykleze :) |  |
|  | Co nasadit po gladiolách, 12.3.2013 nenechte so dosradit prvnim nezdarem, meciky sklizejte v půli září, pak dosušit, ocistit a dat do teploty kolem 7st nasucho. Ty zaschle okraje budou od trasnenky.. |  | Lasthenia glabrata, 12.3.2013 podmínky až na to vlhko koukám, že budou podobné s Escholtzia californica, díky Lído |  | Lasthenia glabrata, 12.3.2013 Zdravím,
dostal jsem semena této rostliny, ale nevím jak je vysít ani co rostlina chce, český web je na informace skoupý, nemá někdo s ní zkušenosti?
Děkuji |  | Co nasadit po gladiolách, 12.3.2013 Nevím proč Vám mečíky vloni nešly - málo vody, možná třásněnka..?
Jinak po gladiolech můžete vysadít, vysít vše, kromě cibulovin - ať už okrasných nebo užitkových. |  | Broskvoně a merunky jako vřetena, 12.3.2013 plánuji všechny nové ov.stromky zapěstovat na vřetena (krom kdouloní), zapěstování broskvoní je stejné jako zapěstování jádrovin na vřeteno? |  |
 |
|
|
|