|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Podnož "Kavkazská", 25.3.2013 je to zajímavé co jste napsal, leč zároveň smutné, že naše ovocnářství je o pár let stále pozadu
no ještě, že kdouloň snáší kyselejší půdy (u mě 6), za to jí sem nesmírně vděčen :)) |  | Hnojení, postřiky rajčat - rady, 25.3.2013 během sadby je postříkám eko hnojivem Hycol Z, a při výsadbě použiji dolomitický vápenec a Hoštické NPK s guánem, letos dám místo něj podobné německé hnojivo-a tím přípravky končí... |  |
|  | Proč mají tulipány červenozelené listy?, 25.3.2013 ano, mrazem mohou zčervenat, ale také existují tulipány slisty panašovanými-s lemy bílými, žlutými, ružovými.. |  | Salát, 24.3.2013 asi by tu výsadbu zvládl, ale radši počkejte do středy, čtvrtka kdy má být tepleji.. |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 24.3.2013 což se již právě děje, již je nad nulou, uvidíme :) |  | Mrazy v březnu 2013, 24.3.2013 Berounsko, minimum -7.5st |  | Mrazy v březnu 2013, 23.3.2013 a také je tohle divné: poupata angreštu, nemyslel anonym spíše pupeny? |  | Kdouloň obecná, 23.3.2013 jelikož se všude prodávají špičáky, je jasné, jak je seříznu, ale co špičák s předčasným obrostem, jak ten bych měl nyní při výsadbě zakrátit?
Díky! |  | Mrazy v březnu 2013, 23.3.2013 uvidíte, že bude -6až-11st, tak jak to hlásí..zítra si povíme :) |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 23.3.2013 bohužel, já tam to své nenašel :( |  |
|  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 23.3.2013 a va jaké části Pardubicka jste, smím-li se zeptat? |  | Pěstování rajčat 2013, 23.3.2013 já vzhledem k tomu, že nepoužívám na rajský postřiky bych nerad riskoval a vedl je na 3 výhony..je to husté a plíseň by jistě nepohrdla, ale když vám to vyhovuje, proč ne |  | Řez mladé višně, 23.3.2013 děkuji Rony, pokud tedy dva roky zpět, tak to byl rok výsadby..
|  | Pěstování rajčat 2013, 23.3.2013 no pro nás by stačilko dokonce 15-20rostlin, takže ještě méně, navíc nemusím zalévat a chuťově pak nejsou,,vyhnána vodou´´, jsou prostě koncentrovanější |  | Řez mladé višně, 23.3.2013 ví tedy někdo??? |  |
 |
|
|
|