|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaká rajčata pěstujete, 30.3.2013 takže myslíte, že byla natolik podtržená, že neudělala dobrá semena?
Na pohled byla semena dobrá... dokonce chuť byla mimořádná, dle toho si mylsím, že nemohla být právě moc podtržena.. |  | Jaká rajčata pěstujete, 30.3.2013 já jsem odebral semena z jednoho mini cherry soudku z krámu a výsledek mě ohromil-vyklíčila jen jedna rostlina, tak si říkám, zda-li to něčím nenapustili, že to ani neklíčí |  |
|  | Přesazování mrkve a petržele, 29.3.2013 no to je... pokud to stihnu tak ji vyseju v sobotu-zítra, menší mráz příliš nevadí - i když některé mrkve by mohly vybíhat do květu, nicméně se vždy selo přímo ven od března do dubna.. |  | Melrose a Gloster, 29.3.2013 Je to již více než 10 let co vzpomínám na dědovi jabloně (305 mnm) a hlavně odrůdu Gloster a Starkrimson, v životě jsem neochutnal chutnější, šťavnatější, křupavější a krásnější jablka. Bohužel děda již má na onom místě jezírko a tak mi nezbyde než... celý příspěvek > |  | Neklíčivost semen paprik, 29.3.2013 no, dobré zkušenosti jsme měli tady skoro všichni, ale poslední dva roky to vypadá jakoby osivo v dané kvalitě vozili z Polska... |  | Neklíčivost semen paprik, 29.3.2013 to byla Vaše semena nebo kupovaná, případně od jaké firmy? |  | Rajče Albertovské žluté?, 29.3.2013 také jsem Albert.nahradil Citrinou, jen by mohla mít větší plody, ale jinak je dobrá |  | Znáte někdo tuto květinu?, 29.3.2013 je to sněděk-Ornithogalum dubium |  | Rajče Albertovské žluté?, 28.3.2013 spíš je problém ten, že klas.velikosti ve žluté barvě není moc českých odrůd |  | Ranunculus asiaticus, 27.3.2013 takže chlad ano, ale mráz ne. díky
|  |
|  | Ranunculus asiaticus, 27.3.2013 Zajímalo by mě, zda tato jarní krásně kvetoucí rostlina snáší mrazíky, třeba do -5st nebo je absolutně nemrazuvzdorná? Všude se nyní tento pryskyřník nabízí, ale zkušenost na chlad chybí. Díky |  | Mrazy v březnu 2013, 27.3.2013 nebyl to nakonec Jasminum nudiflorum? |  | Mrazy v březnu 2013, 26.3.2013 předpovědi na tak dalekou předpověď jsou vždy jen výkřikem do tmy, spíše žijme předpověďmi na následné 4dny, to bude spíš pravdivější |  | Podnož "Kavkazská", 26.3.2013 Kavkazskou mám jen na as.hrušni Chojuro, hrušně jsou nové na MA, doma stoleté hrušně na pláněti - rodí pěkně, ba co víc - výrazně lépe tu hrušně rostou, to jabloně pravý opak |  | Pěstování rajčat 2013, 26.3.2013 jsou moc pěkné, teď už je, aby nepřerostly
dal jsem na Vás a objednal jedinou keř, odrůdu Sladkaju D., dám ji na balkon do nádob, do skleníku asi radši ne, to by všechno zamořila :D Hlavně jsem zvědav jaká bude chuťově, ale bude to mít velice... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|