Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaká rajčata pěstujete, 30.3.2013
takže myslíte, že byla natolik podtržená, že neudělala dobrá semena? Na pohled byla semena dobrá... dokonce chuť byla mimořádná, dle toho si mylsím, že nemohla být právě moc podtržena..
Jaká rajčata pěstujete, 30.3.2013
já jsem odebral semena z jednoho mini cherry soudku z krámu a výsledek mě ohromil-vyklíčila jen jedna rostlina, tak si říkám, zda-li to něčím nenapustili, že to ani neklíčí
Přesazování mrkve a petržele, 29.3.2013
no to je... pokud to stihnu tak ji vyseju v sobotu-zítra, menší mráz příliš nevadí - i když některé mrkve by mohly vybíhat do květu, nicméně se vždy selo přímo ven od března do dubna..
Melrose a Gloster, 29.3.2013
Je to již více než 10 let co vzpomínám na dědovi jabloně (305 mnm) a hlavně odrůdu Gloster a Starkrimson, v životě jsem neochutnal chutnější, šťavnatější, křupavější a krásnější jablka. Bohužel děda již má na onom místě jezírko a tak mi nezbyde než... celý příspěvek >
Neklíčivost semen paprik, 29.3.2013
no, dobré zkušenosti jsme měli tady skoro všichni, ale poslední dva roky to vypadá jakoby osivo v dané kvalitě vozili z Polska...
Neklíčivost semen paprik, 29.3.2013
to byla Vaše semena nebo kupovaná, případně od jaké firmy?
Rajče Albertovské žluté?, 29.3.2013
také jsem Albert.nahradil Citrinou, jen by mohla mít větší plody, ale jinak je dobrá
Znáte někdo tuto květinu?, 29.3.2013
je to sněděk-Ornithogalum dubium
Rajče Albertovské žluté?, 28.3.2013
spíš je problém ten, že klas.velikosti ve žluté barvě není moc českých odrůd
Ranunculus asiaticus, 27.3.2013
takže chlad ano, ale mráz ne. díky
Ranunculus asiaticus, 27.3.2013
Zajímalo by mě, zda tato jarní krásně kvetoucí rostlina snáší mrazíky, třeba do -5st nebo je absolutně nemrazuvzdorná? Všude se nyní tento pryskyřník nabízí, ale zkušenost na chlad chybí. Díky
Mrazy v březnu 2013, 27.3.2013
nebyl to nakonec Jasminum nudiflorum?
Mrazy v březnu 2013, 26.3.2013
předpovědi na tak dalekou předpověď jsou vždy jen výkřikem do tmy, spíše žijme předpověďmi na následné 4dny, to bude spíš pravdivější
Podnož "Kavkazská", 26.3.2013
Kavkazskou mám jen na as.hrušni Chojuro, hrušně jsou nové na MA, doma stoleté hrušně na pláněti - rodí pěkně, ba co víc - výrazně lépe tu hrušně rostou, to jabloně pravý opak
Pěstování rajčat 2013, 26.3.2013
jsou moc pěkné, teď už je, aby nepřerostly dal jsem na Vás a objednal jedinou keř, odrůdu Sladkaju D., dám ji na balkon do nádob, do skleníku asi radši ne, to by všechno zamořila :D Hlavně jsem zvědav jaká bude chuťově, ale bude to mít velice... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika