Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co vaše réva? (2013), 13.4.2013
já stříhal před 3 týdny a také pláčou..
Jaro, 12.4.2013
a já už mám po krokusech :(
Dýně hokkaido, 7.4.2013
jsou to cukety a ty jsou přece vodovější než dýně... jinak Uchiki Kuri je plazivá
Dýně hokkaido, 7.4.2013
jedná se o tuto odrůdu, v podstatě v Itálii to je nejoblíbenější a nejvíce vážená cuketa
Dýně hokkaido, 7.4.2013
škoda, že v té duo směsi nemají tu bílou kulatou cuketu, je prý je zvšech nejchutnější, takhle to musí člověk objednávat porůznu
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 6.4.2013
Skoro mi přijde, že pokvetou naráz meruňky s nektarinkami, je to velmi vyrovnané, no uvidíme...
Pepíno gold melounek, 6.4.2013
zatím zdárně rostou, takže sem spokojen-prozatím
Co vaše réva? (2013), 6.4.2013
no oboupohlavní tedy všechny nejsou, např.Talisman má jen samičí... odrůdy z Ruska a okolí jsou popravdě na špici co se týče odolnosti, Vostorg je i chutný a raný, takže lepší to být nemůže, Vaše výška je už nad rámec oněch 350 mnm, ale myslím,... celý příspěvek >
Kdouloň obecná, 5.4.2013
díky AB, ono je kdouloní 24 (dnes zasazeny) a tak každý stromek, každá odrůda je odlišná, některé jsou klasické špičáky, jiné jsou rozvětvené v horní nebo dolní části, teď je mi již vše jasné, díky!
Kdouloň obecná, 5.4.2013
nikdo tedy nemá tušení?
Štíhlé vřeteno, 4.4.2013
super tip! díky
Mochyně peruánská, 4.4.2013
ano, je vcelku dost pozdní, proto mám pro letošek náhradu v podobě jahodové mochyně, která má vegetaci někde jinde :)
Kdouloň obecná, 4.4.2013 Obsahuje fotku
zítra je vysadímn, zem je plně rozmrzlá a tak radši vkládám foto špičáků s předčasným obrostem, jenže mě teď napadá, že když obrost odstarním, zda mi z těchto míst porostou výhony? Plánuji mít z nich zákrsky s volně rost.korunou... takže se bát... celý příspěvek >
Lilie, 3.4.2013
jenže jak znám naše zahrádkáře tak to nebude stačit, čím víc odrůd, tím lépe.. :D Myslím ale, že vyseté Tagetesy by využití mít mohly, navíc odpozují kde co
Mrazy v březnu 2013, 3.4.2013
No u nás naštěstí sníh není, dokonce mám vyseté koř.zeleniny a v týdnu poprosím traktoristu ať srovná pole, oproti loňsku je to i tak skluz :(
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika