|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co vaše réva? (2013), 13.4.2013 já stříhal před 3 týdny a také pláčou.. |  | Jaro, 12.4.2013 a já už mám po krokusech :( |  |
|  | Dýně hokkaido, 7.4.2013 jsou to cukety a ty jsou přece vodovější než dýně...
jinak Uchiki Kuri je plazivá |  | Dýně hokkaido, 7.4.2013 jedná se o tuto odrůdu, v podstatě v Itálii to je nejoblíbenější a nejvíce vážená cuketa
|  | Dýně hokkaido, 7.4.2013 škoda, že v té duo směsi nemají tu bílou kulatou cuketu, je prý je zvšech nejchutnější, takhle to musí člověk objednávat porůznu |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 6.4.2013 Skoro mi přijde, že pokvetou naráz meruňky s nektarinkami, je to velmi vyrovnané, no uvidíme... |  | Pepíno gold melounek, 6.4.2013 zatím zdárně rostou, takže sem spokojen-prozatím |  | Co vaše réva? (2013), 6.4.2013 no oboupohlavní tedy všechny nejsou, např.Talisman má jen samičí...
odrůdy z Ruska a okolí jsou popravdě na špici co se týče odolnosti, Vostorg je i chutný a raný, takže lepší to být nemůže, Vaše výška je už nad rámec oněch 350 mnm, ale myslím,... celý příspěvek > |  | Kdouloň obecná, 5.4.2013 díky AB, ono je kdouloní 24 (dnes zasazeny) a tak každý stromek, každá odrůda je odlišná, některé jsou klasické špičáky, jiné jsou rozvětvené v horní nebo dolní části, teď je mi již vše jasné, díky!
|  | Kdouloň obecná, 5.4.2013 nikdo tedy nemá tušení? |  |
|  | Štíhlé vřeteno, 4.4.2013 super tip! díky |  | Mochyně peruánská, 4.4.2013 ano, je vcelku dost pozdní, proto mám pro letošek náhradu v podobě jahodové mochyně, která má vegetaci někde jinde :) |  | Kdouloň obecná, 4.4.2013  zítra je vysadímn, zem je plně rozmrzlá a tak radši vkládám foto špičáků s předčasným obrostem, jenže mě teď napadá, že když obrost odstarním, zda mi z těchto míst porostou výhony? Plánuji mít z nich zákrsky s volně rost.korunou... takže se bát... celý příspěvek > |  | Lilie, 3.4.2013 jenže jak znám naše zahrádkáře tak to nebude stačit, čím víc odrůd, tím lépe.. :D
Myslím ale, že vyseté Tagetesy by využití mít mohly, navíc odpozují kde co |  | Mrazy v březnu 2013, 3.4.2013 No u nás naštěstí sníh není, dokonce mám vyseté koř.zeleniny a v týdnu poprosím traktoristu ať srovná pole, oproti loňsku je to i tak skluz :( |  |
 |
|
|
|