Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Podnoz SO4, 27.4.2013
v nevi.oblastech se doporucuje sazet jen na SO4, rust na ní je stredni, ma vsak mensi nevyhodu-chce vlhci půdy, ale pokud ji nemate stovky tak to snadno uzalejete
Ranne tresne, 25.4.2013
konečně i ty třešně již kvetou :)
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 25.4.2013
sousedova meruňka dnes odkvetla, stihla to skvěle-zítra má být déšť, takže zatím je to nadějné
Lilkoviště, 24.4.2013
no lilky máte MIrku zatím super, já se přiznám, že se s nimi tak moc nemazlím a nevyvazuji je, přece jen na to není čas, snad bude úroda taková jako vloni :)
Rozkvétající broskvoně, 23.4.2013
akorád se mi vyskytl problém, neví někdo?-nedostatek P? Květy jsou jakoby menší nerozvinuté a není až tak vidět, že stromek vlastně kvete, čím to může být? díky
Rozkvétající broskvoně, 23.4.2013
včera či dnes u nás vykvetla Redhaven...
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 21.4.2013
sousedova noname kvetla už 17.18.4., moje Kioto je na kvetení pozdnější, asi dnes vykvete.. a navíc květy jsou ve velmi různých velikostech, takže postupné nakvétání je tutovkou
Interspecifické moštové odrůdy do 500 m.n.m, 19.4.2013
ta bezsemenná nvšl.to jsou ty, co se označuji MI?
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 19.4.2013
kvete už někde Kioto?
Motorová okopávačka (plečka) - jakou vybrat?, 17.4.2013
perfektně popsáno, velký dík!
Pěstování dýní 2013, 16.4.2013
letos budu opět vysévat asi 25 odrůd, Hokkaida vysévám přímo, ostatní dražší předpěstovávám...
Motorová okopávačka (plečka) - jakou vybrat?, 15.4.2013
Umíte prosím poradit, jaká motorová okopávačka je dobrá pro okopávání malých záhonů či meziřadí na cca 0,5 HA a na vinici? Nechci používat herbicid a ruční plečkou je to makačka. Něco vyrábí VARI, němci mají Agria 3100, ten je parádní ale drahý.... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 15.4.2013
Tak jak to u vás vypadá s nakvétáním? Hlavně mě zajímá jak je na tom jinde Kiotto?
Jaro, 14.4.2013
já teda ředkvičky vysévaů ven teprve před 10 dny... ale zas nám už venku kvetou pampelišky :)
Jaro, 13.4.2013 Obsahuje fotku
tak snad je jaro opravdu už tady :)
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika