|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Podnoz SO4, 27.4.2013 v nevi.oblastech se doporucuje sazet jen na SO4, rust na ní je stredni, ma vsak mensi nevyhodu-chce vlhci půdy, ale pokud ji nemate stovky tak to snadno uzalejete |  | Ranne tresne, 25.4.2013 konečně i ty třešně již kvetou :) |  |
|  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 25.4.2013 sousedova meruňka dnes odkvetla, stihla to skvěle-zítra má být déšť, takže zatím je to nadějné |  | Lilkoviště, 24.4.2013 no lilky máte MIrku zatím super, já se přiznám, že se s nimi tak moc nemazlím a nevyvazuji je, přece jen na to není čas, snad bude úroda taková jako vloni :) |  | Rozkvétající broskvoně, 23.4.2013 akorád se mi vyskytl problém, neví někdo?-nedostatek P? Květy jsou jakoby menší nerozvinuté a není až tak vidět, že stromek vlastně kvete, čím to může být? díky |  | Rozkvétající broskvoně, 23.4.2013 včera či dnes u nás vykvetla Redhaven...
|  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 21.4.2013 sousedova noname kvetla už 17.18.4., moje Kioto je na kvetení pozdnější, asi dnes vykvete.. a navíc květy jsou ve velmi různých velikostech, takže postupné nakvétání je tutovkou |  | Interspecifické moštové odrůdy do 500 m.n.m, 19.4.2013 ta bezsemenná nvšl.to jsou ty, co se označuji MI? |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 19.4.2013 kvete už někde Kioto? |  | Motorová okopávačka (plečka) - jakou vybrat?, 17.4.2013 perfektně popsáno, velký dík! |  |
|  | Pěstování dýní 2013, 16.4.2013 letos budu opět vysévat asi 25 odrůd, Hokkaida vysévám přímo, ostatní dražší předpěstovávám... |  | Motorová okopávačka (plečka) - jakou vybrat?, 15.4.2013 Umíte prosím poradit, jaká motorová okopávačka je dobrá pro okopávání malých záhonů či meziřadí na cca 0,5 HA a na vinici? Nechci používat herbicid a ruční plečkou je to makačka. Něco vyrábí VARI, němci mají Agria 3100, ten je parádní ale drahý.... celý příspěvek > |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 15.4.2013 Tak jak to u vás vypadá s nakvétáním? Hlavně mě zajímá jak je na tom jinde Kiotto? |  | Jaro, 14.4.2013 já teda ředkvičky vysévaů ven teprve před 10 dny...
ale zas nám už venku kvetou pampelišky :) |  | Jaro, 13.4.2013  tak snad je jaro opravdu už tady :) |  |
 |
|
|
|