Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Levne tycky k reve, 14.5.2013
rovnou vyvazovat k,,roxor'' tyčce a je to, ta tam bude navíc napořád
Co vaše réva? (2013), 13.5.2013
dnes ráno bylo nejchladněji, další noci už bude jedině lépe, takže schovávat nemusím :)
Co vaše réva? (2013), 11.5.2013
Mirku, a jak jsou na tom u Vás révy normálně na zahradě (ne u zdi)?
Dosavadní klady a zápory letošní ovocnářské sezóny, 8.5.2013
soused má pár let samosp.Lapins a je s ní vcelku spokojen, má ji na Coltu, Sambu ale neznám
Co to leze za zeleninu?, 8.5.2013
no na zeleninu to nevypadá, já to vidím na květiny z čeledi aronovitých - tedy něco jako arony, užovníky apod...
Jaké odrůdy ovocných stromů?, 8.5.2013
no hl.aby to tam rostlo, přece jen ne všechny stromy zvládnou nízkou vrstvu půdy
Virus pestrokvětosti tulipánu?, 8.5.2013
i tak je pak risk mít tam možná virozní tulipány, pak člověk bude vyhazovat další a další
Bezsemené stolní odrůdy, 8.5.2013
no u Berounky tedy nejsem, ale okres Beroun to je :D řekněme oblast bez vodních toků :) Foto je přímo k nakousnutí, tak jste mě navnadil. Ještě mám Kiš Miš Moldavskyj - údajně maxichutná a zároveň odolná odrůda, leč pozdnější. Vloni jsme též... celý příspěvek >
Virus pestrokvětosti tulipánu?, 7.5.2013
tulipány jsou na tuti virózní-takže zlikvidovat, jinak na listech se to pozná jen ze začátku, když jsou ještě čerstvě rozvité, pak už nikoliv...
Jaké odrůdy ovocných stromů?, 7.5.2013
zorávaný pozemek má 0.95ha, z toho ale odhaduji pro ovoce nechám tak 0.5
Jaké odrůdy ovocných stromů?, 7.5.2013
Postupně plánuji vysazovat ovocné stromy a keře a tak bych chtěl poprosit o tipy jaké odrůdy ovocných stromů by tam mohly být doporučeníhodné. Vyjíma hrušní, ty již jsou... Favority mám, ale je dobré si nechat poradit, třeba to bude lepší než můj... celý příspěvek >
Bezsemené stolní odrůdy, 7.5.2013
bohužel mi vloni Uran nedorostl dostatečně a tak je zkrácen opět na dvě očka, snad to vyjde, letos tam mám nově slovenský,,Jupiter´´ a novošlechtění Mi. Teď má réva vodu tak snad toho využije :)
Pěstování rajčat 2013, 7.5.2013
a co pak plíseň když je to tak nahusto..?
Kdy sundat netkanou textilii, 4.5.2013
česnek jsem předtím nakryl textílií, ale už to nadzvedává opravdu fest, i když jsem jej předtím povolil, tak teď nevím co s ním :(
Meruňky Pincot a Kioto, 28.4.2013
letos mi Kiotto prvně kvetla (3.rokem), namrzání u ní nebylo žádné, Pinckot jsem sázel vloni na podzim a také dobré, obě mám na Waxwa
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika