|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lilkoviště, 2.6.2013 no já jsem je ven ještě ani nestihl vysadit, letos mozna i dobre, ze tam nejsou, asi by utonuly! jinak rostliny vypadaji pěkně |  | Starostlivosť o pôdu pod révou, 1.6.2013 já to osobně plečkuji-buďto martinkovou plečkou nebo motorovou.. |  |
|  | Škůdce na hrušni, 29.5.2013 no zelené tedy nejsou, spíš jedna šedohnedá druhá šedočerná.. |  | Škůdce na hrušni, 27.5.2013  Dnes jsem sesbíral dvě tyto housenky na Dicoloře, měli by to být píďalky, avšak každá je jinak velká a nevím ani zda-li je to jeden druh, můžete mi toto potvrdit či vyvrátit? díky,omlouvám se za kvalitu snímků
|  | Chorvatsko - jak se jmenují rostliny, 24.5.2013 takže: štětkovec, chmelníček, sapan |  | Špenát, 24.5.2013 mám v řádkách vysetý špenát a trochu tápu nad nedostatkem prvku, některé části jsou perfektní, jiné však mají menší listy i vzrůst a jsou světle zelené, dočetl jsem, že je náročný na Ca, tak nevím zda je to nedostatek Ca nebo N, máte někdo prosím... celý příspěvek > |  | Co vaše réva? (2013), 23.5.2013 Já letos vyzkouším bio preparáty, pokud by se vysloveně neosvědčily, mám v záloze Quadris max |  | Chory vinič?, 21.5.2013 pokud by to byla houba v půdě, zkusil bych révu zalít Previcurem-podobně jako se to dělá při vadnutí okurek |  | Chory vinič?, 21.5.2013 take se mi zda, ze neco bude s koreny, budto nejaky okus nebo fusarium v pude nebo révokaz (kořenová forma)-pokud bydlite ve vinarske oblasti a mate neroubovance... |  | Hibernal, 21.5.2013 síla letorostu je dána hnojivy, hlavně dusíkem, proto se to s ním nemá přehánět, též ve výživných hlinitých půdách je síla letorostů větší, naproti tomu na vinici na svahu kde je málo živin jsou tažně ideální |  |
|  | Rez na čapíky, 17.5.2013 nemá tu někdo z vás odrůdu Lidy na vertiku, případně kordonovém rameni? jak je to s úrodností? vřelé díky
|  | Vinná réva na západní stranu, 17.5.2013 o J.Žur.jsem nedávno četl a odradila mě jeho pozdnost :( |  | Vinná réva na západní stranu, 17.5.2013 krásné Paľo, prosím Vás napište info o Pam.Žuravlja, jaké má nároky a jaká je odolnost? Jinak též jsem spokojen s Pleven Ust.(Augustin). |  | Pravidla pro sprašování tykvovitých, 15.5.2013 musíte izolovat samičí květy a ty pak následně opylit danou odrůdou.. jinak prostorová izolace jednotl.odrůd je 1km.. |  | Levne tycky k reve, 15.5.2013  na manipulaci jsou nejlepší ty pozink.. |  |
 |
|
|
|