Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lilkoviště, 2.6.2013
no já jsem je ven ještě ani nestihl vysadit, letos mozna i dobre, ze tam nejsou, asi by utonuly! jinak rostliny vypadaji pěkně
Starostlivosť o pôdu pod révou, 1.6.2013
já to osobně plečkuji-buďto martinkovou plečkou nebo motorovou..
Škůdce na hrušni, 29.5.2013
no zelené tedy nejsou, spíš jedna šedohnedá druhá šedočerná..
Škůdce na hrušni, 27.5.2013 Obsahuje fotku
Dnes jsem sesbíral dvě tyto housenky na Dicoloře, měli by to být píďalky, avšak každá je jinak velká a nevím ani zda-li je to jeden druh, můžete mi toto potvrdit či vyvrátit? díky,omlouvám se za kvalitu snímků
Chorvatsko - jak se jmenují rostliny, 24.5.2013
takže: štětkovec, chmelníček, sapan
Špenát, 24.5.2013
mám v řádkách vysetý špenát a trochu tápu nad nedostatkem prvku, některé části jsou perfektní, jiné však mají menší listy i vzrůst a jsou světle zelené, dočetl jsem, že je náročný na Ca, tak nevím zda je to nedostatek Ca nebo N, máte někdo prosím... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2013), 23.5.2013
Já letos vyzkouším bio preparáty, pokud by se vysloveně neosvědčily, mám v záloze Quadris max
Chory vinič?, 21.5.2013
pokud by to byla houba v půdě, zkusil bych révu zalít Previcurem-podobně jako se to dělá při vadnutí okurek
Chory vinič?, 21.5.2013
take se mi zda, ze neco bude s koreny, budto nejaky okus nebo fusarium v pude nebo révokaz (kořenová forma)-pokud bydlite ve vinarske oblasti a mate neroubovance...
Hibernal, 21.5.2013
síla letorostu je dána hnojivy, hlavně dusíkem, proto se to s ním nemá přehánět, též ve výživných hlinitých půdách je síla letorostů větší, naproti tomu na vinici na svahu kde je málo živin jsou tažně ideální
Rez na čapíky, 17.5.2013
nemá tu někdo z vás odrůdu Lidy na vertiku, případně kordonovém rameni? jak je to s úrodností? vřelé díky
Vinná réva na západní stranu, 17.5.2013
o J.Žur.jsem nedávno četl a odradila mě jeho pozdnost :(
Vinná réva na západní stranu, 17.5.2013
krásné Paľo, prosím Vás napište info o Pam.Žuravlja, jaké má nároky a jaká je odolnost? Jinak též jsem spokojen s Pleven Ust.(Augustin).
Pravidla pro sprašování tykvovitých, 15.5.2013
musíte izolovat samičí květy a ty pak následně opylit danou odrůdou.. jinak prostorová izolace jednotl.odrůd je 1km..
Levne tycky k reve, 15.5.2013 Obsahuje fotku
na manipulaci jsou nejlepší ty pozink..
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika