Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak na Mandelinku bramborovou?, 17.6.2013
no ono je divné, že tam leží na zemi, takže přede mnou nepadaly..
Jak na Mandelinku bramborovou?, 17.6.2013
pokud sbiram pod rostlinami lilků popadané mandelinky, znamená to, že nakladly vejce a samičky prave umiraji? Nebo proc odpadavaji z lilků? díky
Poznáte někdo keř?, 16.6.2013
no zatím mi to přijde na rod Elaeagnus, tedy hlošina, uvidíme co další fotky
Vyvazování letorostů révy do drátěnky, 15.6.2013
ty naštěstí mám, ale přece jen pokud to tam zašpendlím na více místech, tak abych to neodvazoval půlden třeba ryzlink r. roste pěkně, ale Solaris to je divočina
Listy na hrušních, 15.6.2013
Jestliže jsou okraje lehce svinuté a černé, co to mám vůbec na hrušních? Je to loňská výsadba, děkuji za tipy.
Vyvazování letorostů révy do drátěnky, 15.6.2013
pokud je tam přivážu, nebude pak problém s vytahováním odstřihnutého tažně?
Vyvazování letorostů révy do drátěnky, 14.6.2013
asi jsem se špatně vyjádřil, měl jsem na mysli letošní jednoleté výhony, které mají být v dvojdrátí, loňský letorost také vavazuji pomocí pap.drátku, jen ty letošní tam nějak mezi dráty nechtějí...
Rajčata, kroutí se vrcholy, 14.6.2013
Pokud to není herbicid tak to může být viróza. Ale herbicidy se linou vzduchem na veliké vzdálenosti a tak toto vyloučit nikdy nikdo nemůže vyloučit, pole jsou vždy hned za vesnicí..
Vyvazování letorostů révy do drátěnky, 14.6.2013
Máte někdo fígl jak umístit letorosty do dvojdrátí? Hlavně u odrůdy Solaris rostou letorosty buď vodorovně s nosným drátem nebo se vyklánějí do meziřadí, a zastrčené letoroty vypadávají, naopak např.Cerason roste pěkně vzhůru. Díky za tipy.
Jarní cibulovina podobná hyacintu, 11.6.2013
nejspíš by to měl být hyacintovec
Co vaše réva? (2013), 11.6.2013
můžete sem někdo prosím pro názornost hodit fotky odrůd RR, An, Solarisu a Cab.Cortis? případně Chrupky, Krystal, Regent, díky
Zahnuté konce letorostů, 11.6.2013
ty konce se zdají být OK, spíš je divné jak jsou letorosty tenké! možná málo N?
Co vaše réva? (2013), 9.6.2013
nebyla réva s kořeny pod vodou?
Co vaše réva? (2013), 7.6.2013
tak to budu doufat, ze u nas ten tlak chorob nebude takovy, ale radsi to prošmejdím, dnes teplotně letní den, to bylo dusno
Lilkoviště, 2.6.2013
no nezdar nebude v nadm.výšce, na to jste až příliš nízko, jistě není problém sklízet lilky i z nadm.výšek kolem 500mnm, myslím, že půda může rozhodovat
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika