|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Česká rajčata, 5.7.2013 Perun uz nechci nikdy, je jalovy, moucny, jedina vyhoda je jeho velika ranost
Citrina - mit jej nemusim, mam jen jako zpestreni, ale plodi více nez jine, postupne zmensuje plody
Zlatava-originální barva, mimoradna odolnost na praskani, rana,... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2013, 5.7.2013 Mirku, pro srovnani, nemate par fotek i z venkovnich ploch? |  |
|  | Lilkoviště, 3.7.2013 vidim, ze toto tema se brzy bude muset zmenit na likoviste 013 :)
jak jste na tom s plody potazmo rustem rostlin? |  | Vinic do severnej oblasti, 2.7.2013 odkud máte tyto méně známé sorty? |  | Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 30.6.2013 Mirku, to modré je prosím jaká odrůda? tuším, že jsou dvě modré sorty.. díky |  | Černání a vadnutí listů, 29.6.2013 tak já mám alepson okraje černe, tak snad se to dále sirit nebude... |  | Soja, 26.6.2013 nemá někdo zkušenosti jak nejlépe soju pěstovat? případně jak nejjednoduseji vymlatit semena? díky |  | Zelenina, kterou nenapadá mšice, 25.6.2013 alespon mne se takto osvedcila cibule, kterou pestuji pro rodice, ponevadz ji moc nejím |  | Višeň, 24.6.2013 Tak a teď ababo raď :D
Já mám Ujf.Fürtos... |  | Co vaše réva? (2013), 23.6.2013 přijde mi to na peronosporu, na listech vidím i,,olejové'' malby |  |
|  | Višeň, 23.6.2013 Jelikož se názory různí, raději se tu dooptám: napadá višně i vrtule? díky |  | Taky kvetete v červnu?, 23.6.2013 i ja to tam mam, u prastare Hardyho máslovky |  | Hrušně 2013, 20.6.2013 Takže Miloši, myslíte, že maximálně zjara výhony vyvázat a teď nic s nimi nedělat? |  | Co je to za bylinku?, 19.6.2013 No nevím proč je nadpis co je to za bylinku, spíš,,mléko'' tohoto pryšce (Euphorbia) může u citlivých lidí vyvolávat alergie... takže moc nevím, proč bylinku. |  | Hrušně 2013, 19.6.2013 Rád bych se tímto zeptal na letní řez podzimně vysazených hrušní, co mám v tuto dobu dělat a jak případně seřezávat (vřeteno). Děkuji
|  |
 |
|
|
|