Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Okurky a tykvovité 2013 - sklizeň, 4.8.2013 Obsahuje fotku
také vložím pár fotek, např.indická okurka...
Papriky - 2013, 4.8.2013 Obsahuje fotku
pěkne plody Mirku, odrudu si hold asi pak objednam spolu s melouny nebo zkusim odrudu z ČR, ale to bych musel jeste nastudovat jake vubec jsou, Kubistu mám také takovou ve skleniku, ale rostliny jsem vysazoval až zač.července, driv nebyl čas..o to... celý příspěvek >
Idealni listové hnojivo pro revu, 4.8.2013
Když už je tu zmínka o Hycolu, zajímalo by mě, zda Hycoly, ať už Z nebo K a i jiné jsou registrovány do bio přípravků, neví někdo? Nikde jsem zatím nic nenašel... díky
Papriky - 2013, 4.8.2013
myslel jsem, ze je Aramis česká odrůda, ale asi je pravda, že v ČR zelené odrůdy neslaví uspech
Lilkoviště, 4.8.2013
musím souhlasit, ze mnohe kultury maji pekelný skluz, odhaduji: melouny, lilky dva týdny, papriky nakonec to dohnaly, rajcata mesic naopak celer je vyrazne lepsi
Lilkoviště, 3.8.2013
ten Pelikán F1? mandelinky očividně mají rády teplo a jak jsem si všiml u mě a Mirka toto zaručeně bude...
Lilkoviště, 3.8.2013
já z lilku sbiram denne mandelinky jiz od června..., vloni rostly hned vedle bliny a jim daly prednost, asi si seberu semena a vyseju dalsi rok hned vedle lilku prave kvuli mandelinkam
Sklizeň rajčat 2013, 2.8.2013
lonske odrudy, ktere byly vybrany jako nejlepsi (cherry a koktejlová) se letos nenechala zahanbit a vypadaji perfektne, opet byly ranejsi nez stand.sorty tyckovych cervenych, chut perfekt a plodnost tez, takze mini odrudy jiz asi zkouset nebudu,... celý příspěvek >
Papriky - 2013, 1.8.2013
a ten Aramis se dá koupit kde?
Papriky - 2013, 1.8.2013
u me ve skleniku budou opet pozdeji jak venku... ale musim uznat, ze Kubista vypada skvele, venkovni Slovakia je oranzova takze tento tyden by mohly prvni plody zčervenat
Papriky - 2013, 31.7.2013
to jsou Mirku ze skleníku??
Lilkoviště, 29.7.2013
jenze skvori vyziraji rostliny v noci, proto je ani nemuzete videt na jejich degustaci... drebciku je hodne a tak se jen usazuji na jinych rostlinach, aby se premistily na kostaloviny a brukvovite...
Lilkoviště, 28.7.2013
tak dřebčíci na lilek nejdou, spis to vidim na skvory nebo hlavne mandelinky...
Lilkoviště, 26.7.2013
ted jsem jej mel k veceri - dobrota, je takovy jemnejsi, jinak semena jsou z Anglie..
Lilkoviště, 26.7.2013
já mám z bílých odzkoušenou Snowy, je odolná a jsem s ní spokojen a velikost na délku sklizně je asi jako u mladých cuket na gril
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika