|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co vaše réva? (2013), 19.8.2013 no zadne štráfy s tím nebyly, naopak... odrůdy jsou různé a chytnul asi i Vostorg, který mi v petce vůbec nikdy nepustil..., odrůdy jak moštové tak stolní...
myslím, že jsem to napíchal do země po zimním řezu, do té doby byly v ledničce, ale ne... celý příspěvek > |  | Co vaše réva? (2013), 19.8.2013  tak jsem letos udelal jeden pokus s mnozenim a vysledek je jasny, oproti mnozeni v zime v petkach je toto vyrazne lepsi způsob a vysledek je snad lepsi i s ohledem narustu vyhonu, takze zapichane rizky primo ven versus mnozeni rizky behem zimy v... celý příspěvek > |  |
|  | Jak se vyrábí osivo F1?, 18.8.2013 Také bych se rád zeptal jak to je: dám příklad
budu mít nehybridní odrůdy třeba fialového a bílého lilku, opylím mezi sebou a daná semena už budou F1 nebo ne? A pokud bude potomstvo různé, pak se musí z onoho počtu vybrat ten nejlepší jedinec,... celý příspěvek > |  | Sklizeň rajčat 2013, 17.8.2013 pokud jsem to jiz nekde napsal tak osobne pestuji radeji tyckove: Nastja Slastjona, Mosaico, Kiš Miš Oranževyj, Ikra oranževaja, Black Cherry a mini Mazzo, následující rok se ještě vrhnu do Goldkrone.. |  | Co vaše réva? (2013), 17.8.2013 velmi se mi libi dle fotek odruda Eva, zda se, ze i velikost bobuli i hroznu je slusna, kdo ji mate-jaka je chuť? |  | Sklizeň rajčat 2013, 17.8.2013 to u nás byla vloni Cherrola chutove skvela, ale pak stacil jeden vetsi dest koncem srpna a mohu potvrdit, že praskani bylo značné, ale do foliovniku by to byla lukrativní odrůda... |  | Lilkoviště, 16.8.2013  tak u mě rozhodně preferují fialovoplodé sorty, nebo aspoň u nás Miroslavů to tak je
dnešní sklizeň.. |  | Sklizeň révy 2013, 16.8.2013 tak přesně takové listy má u mě taky Nero a vůbec všechny co jsou štěpovány na podnoži Kober, naopak Börner a SO4 jsou úplně někde jinde...
|  | Papriky - 2013, 15.8.2013 já letos dal do skleníku jen Habanera a pak prave Kubistu a Demetru, a prave Kubista je hodne nadejna odruda, takze schvaluji a potvrzuji :) |  | Lilkoviště, 13.8.2013  ještě pár fotek z dnešního podvečera... |  |
|  | Lilkoviště, 13.8.2013 no musím uznat, že lilky jsou pro skudce hotovym kaviarem, asi nejlepsi technologii pestovani je pestovat je venku s tím, ze bude moznost je mit zjara a v pozdnim lete v tunelu z textílie či folie kde budou mit delsi dobu vyssi teploty, ja tedy zatim... celý příspěvek > |  | Lilkoviště, 13.8.2013  po mnoha letech pěstování a čtení o lilku už konečně člověk rozumí jaké strasti čekají při pěstování, pro další roky jsem se rozhodl pro zásadní dvě věci: vybírat odrůdy rané a hlavně odolné odrůdy proti verticiliovému vadnutí, což je zásadní věc při... celý příspěvek > |  | Aku vyžínač strunový nebo s nožíky?, 12.8.2013 Co byste mi prosím, doporučili na běžné obsekávání okolo záhonů a okolo betónové podezdívky?Strunu, nebo nože?
A ještě...
Lítá od nožíků taky tak tráva, jako od strunovky?
Popř.jakou vybrat značku, ale jen s akumulátorem.
Děkuji... celý příspěvek > |  | Sklizeň révy 2013, 12.8.2013 krásná úroda Paľo, s tou chemizací to stejně bude asi tak, že pokud bude poptávka po vínech typu Rulanda a Frankovka, tak tyto odrůdy se budou i nadále ve velkém pěstovat a tudíž i muset stříkat, je to prosté... |  | Nejchutnější okurky hadovky, 11.8.2013 tak kromě indických odrůd, které mi chutnají nejvíce, tak nejvíce mi chutná Emilia F1, klasické dlouhé mi příliš nechutnají |  |
 |
|
|
|