Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky - otázky, 28.8.2013
a ted jeste k Vasi Amy, urcite ji jiz muzete sklidit-sklizi se v technicke zralosti a to ta Vase jiz je, na červenání se u Amy neceka, primarne se konzumuji plne vyvinuté bílé plody, akorar ma tato odrůda neduh v podobe vyskytu antokyanovych... celý příspěvek >
na 3.fotce mohou být (byly) mšice
vypadá to na nedostatek Mg, ale pokud máte papriky ve skleníku (ale i venku se škůdci mohou objevit), může podobné příčiny udělat i sviluška - jemné malinké pavučinky hl.na spodku listů..., v podstatě nic jiného než tyto dvě věci to nemohou být
Sklizeň révy 2013, 27.8.2013
situace se každoročně opakuje, akorád vždy v jinou dobu, asi to bude chtít proředit odrůdy, které jsou na praskání choulostivé - tak jak to děláme u rajčat
Nejtěžší rajče, 27.8.2013
myslím, že šlechtitelé z Moravoseedu říkali, že tato odrůda běžně dělá i přes kg, ale měli tam i kousek ke 2kg! - to už musel být macek :)
Lilkoviště, 26.8.2013
no a teď nevím jakého Mirka máte na mysli
Zilga, Liepsna, Guna, Vanessa, 26.8.2013
tuším, že Zilgu, Liepsnu a také Olgu mám na zahradě, avšak teprve jsou zspěstovány na budoucí kmínek, jsem na ně zvědav, narozdíl od jiných odrůd jako pravokořenné vyžadují asi více Mg, neboť roubované odrůdy na Börneru tím netrpí
Lilkoviště, 26.8.2013 Obsahuje fotku
odrůda Anet koukám, že není až tak marná, moc pěkné Renato ještě vložím ještě jeden třičtvrtě kilový lilek než to všechno skončí - přece jen ranní teploty s 10st už nejsou žádnou výhrou
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 26.8.2013
ty zmíněné odrůdy k sušení, to jsou všechno keříčkové sorty? - příští rok se chci zaměřit právě na rané tyčkové odrůdy k sušení
Sklizeň révy 2013, 26.8.2013
no na pohled jsou bobule docela velké, já mám Solaris klasičtější - s menšimi bobulemi, i když asi u vás víc pršelo a jsou u vás větší
Papriky - 2013, 24.8.2013
posílám SZ..
Melounoviště 2013, 24.8.2013 Obsahuje fotku
dnešní sklizeň přes 5kg z venku odrůdy Korall
Papriky - 2013, 24.8.2013 Obsahuje fotku
Slávy je super, rozhodně dobrá, jinak osivo v poměru cena výkon vychází suverénně nejlíp u Slovakia-viz foto
Augustin (V 25 - 20), 23.8.2013
s touto odrůdou jsem též moc spokoejn, jen třeba váhám jakou odrůdu bych si měl zvolit, kdybych chtěl hlav více, zda Vostorg či tento Pleven Ustojčivyj
Co vaše réva? (2013), 22.8.2013
k Vostorgu: ne, že by rostl jak divý, ba naopak, ale aspoň vypadá nadějně, v petkách jsem moc úspěšný nebyl, ale záleží na podmínkách, na ty řízky mám vyvýšený záhon a zem je tam velice kyprá a jemná, na kořenění perfektní, na klasickém záhonu už by... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika