Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Réva - draslík x hořčík, 22.9.2013
myslim, že ten celofialobvy list je opravdu diky podzimu, ale ty vybehle zilky na listu jak u me tak jinde, budou dílem onoho deficitu prvku
Domácí víno - základní problémy, 22.9.2013
Díky, nastuduji odkaz... no snad to nevyleju, už to bublá méně, takže to vidím na stočení zítra či pozítří..
Domácí víno - základní problémy, 22.9.2013
No dnes je to přesně týden, co jsme sklízeli, tak si říkám, jaký je další postup, neví někdo co mě zrovna čeká?
Jak vyhlíží úroda 2013, 22.9.2013
No u nas se docela malokdy shodneme, ale vsichni jsme pro, ze jakakoliv jina uchovatelna odruda nam snad chutna vice nez prave Idared, nebyt jeho dobre skladovatelnosti, jiste by tato odruda byla stranou zájmu.
Jak vyhlíží úroda 2013, 21.9.2013
to je skoda, v obchodech je to spolus Glosterem má oblíbená odrůda (teda kdyz uz musim 2x rocne v krámu jabka koupit :))
Jak vyhlíží úroda 2013, 21.9.2013
Mně teda Idared absolutně nechutná, ale ten Granny S., jaké s ním Mirku máte zkušenosti, myslím, že je dosti pozdní, ale co chuť a odolnost?
Co je to za keř?, 20.9.2013
je to stálezelená kalina...
Lilie, 18.9.2013
mnozi se delenim šupin...
Lilie, 18.9.2013
toto vypada na odrudu Stargazer, patri do skupiny orientalnich a ty jsou nejnarocnejsich, jistotou jsou azijske hybridy, tez cinske a mnohe orienpety jsou jiz take osvedcene...(s vuni mate pravdu-orientalyk voni nejvice, orienpety nektere)
Réva - draslík x hořčík, 18.9.2013
ten Mg na bilych odrudach se docela da vycist a s nim se take ztotoznuji, ale deficit Mg u modrych odrud uz tak casto na fotkach nikde neni a tak tápu, navic jsou tyto odrůdy vedle sebe a tak deficit bude jiste zaviset na jednom prvku a kdyz se zda,... celý příspěvek >
Réva - draslík x hořčík, 18.9.2013 Obsahuje fotku
Poradíte prosím o jaký deficit se jedná, Mg, K nebo P? díky moc jedna je samozřejmě bílá odrůda, druhá modrá...
Papriky - 2013, 17.9.2013 Obsahuje fotku
tak kupodivu papriky zatím vzdorují venku docela dobře...
Co vaše réva? (2013), 16.9.2013
s opylovaci asi problem nebude, sortiment se šíří :D Hold vyzkousim a uvidim. Díky Ivo.
Co vaše réva? (2013), 16.9.2013
Tak jsem neodolal a koupil si Podarok Z., koukám, že existuje také Novyj Podarok Zaporoži-to je jiná odrůda nebo synonymum..? a prý má samičí květy... můžete mi prosím napsat vaše dosavadni zkusenosti? díky
Domácí víno - základní problémy, 15.9.2013
No snad to potřebovat nebudeme, ale odkaz je jistě k nezaplacení, díky!
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika