Příspěvky uživatele - 65.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zelenina pre prežitie, 27.4.2015
Takto zakopaný mrazák může fungovat jako sklep tam, kde jsou stabilně mírné zimy, jako byla ta letošní. Při silnějších mrazech to rychle promrzne, pokud se to neschová třeba pod kupu listí.
Třapatka nachová nekvete, 4.9.2014
Je to trvalka, první rok obvykle nekvete.
Rez hrušňová - vím jak na ní, 28.8.2014
Nevím, jak dnes dostupné postřiky, ale Baycor dokázal napadení léčit - napadená místa na listech odumřela. Nakoupil jsem před ukončením prodeje zásobu, protože soused má na zahradě velký jalovec a bez postřiku by mně hrušně do pár let odešly.
Plot do nízké hloubky, 19.3.2014
Pokud to není ve vnitrobloku, kde nefouká, tak na stínící folii zapomeňte nebo to zalijte do masivních betonových desek. Běžně prodávané patky to při téhle hloubce neudrží.
Rez hrušňová - vím jak na ní, 15.1.2014
Na šeříku rez nebude. Můžete to vyfotit? není to jen lišejník?
Efektivnost ochrany proti hryzcům, 15.1.2014
Četl jste příbalový leták Phostoxinu? Vámi uváděné použití je zakázané kvůli jeho vysoké toxicitě a aplikovat ho může jen vyškolená osoba.
Kosti, močůvka a jiné alternativní zdroje fosforu, 9.12.2013
Vaše data týkající se moči se neshodují s tím, co se uvádí v jiných publikacích(třeba tady nebo tady), kde udávají kolem 1 g fosforu na litr moči, tj. 0,1 %.
Povinnosti vlastníků pozemků, 5.11.2013
Váš příspěvek vypovídá víc o Vás než o sousedech. Ta metasekvoj tam nestála, když jste se tam stěhovala? Měli by si před Vámi sednout sousedi na zadek a pokácet stromy, co Vám vadí, protože Vás zahrada stála nemalé peníze? Je samozřejmě neslušné... celý příspěvek >
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 30.10.2013
při reakci dusíkatého vápna a vody nevzniká kyanid, ale kyanamid, který není zdaleka tak jedovatý. Na druhou stranu má na rozdíl od kyankovodíku srovnatelnou hustotu se vzduchem, takže by se mohl v chodbičkách chvíli udržet. Bylo by fajn, kdyby to... celý příspěvek >
Vypocet prutoku trubkou ve filtraci, 30.5.2013
Tento výpočet není použitelný, protože neznáte rychlost proudu. Nicméně se výsledky, které jste dostal, nebudou výrazně lišit od skutečnosti, protože shodou okolností rychlost proudu pří spádu 2cm je v proudění bez tření podle Bernoulliho rovnice asi... celý příspěvek >
Vypocet prutoku trubkou ve filtraci, 27.5.2013
Pokud chcete znát průtok vody, potřebujete kromě průměru a délky znát také rozdíl tlaku na začátku a na konci hadice. Teprve pak má smysl počítat průtok.
Oprava hup-cuku, 12.12.2012
No a odkaz na vyrobce?
Plastová nádrž v kleci - montáž do země, napojení, 11.10.2012
Nadrz je v kleci proto, aby byla smonosna. Da se tedy vyndat z klece a obezdit. Pripadne dat do zeme i s kleci a udelat kastli okolo ni. Pokud chcete obetonovat, tak pouze kdyz bude naplnena vodou, jinak by se splacla. Privod vody bych resil... celý příspěvek >
Jak na dřevěné násady?, 11.10.2012
a pak dreveny klinek. a kdyz se seschnem, tak dat dalsi. jenom klinky zalepit.
Ako namazať uzatvorené ložiská?, 5.10.2012
Zkus jich vylupnut a uvidis. Ten plech tam ale drzi celkem pevne a noyik nejspis nebude stacit.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika