Příspěvky uživatele - 102.168

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Využití spodní vody k založení jezírka, 12.1.2013
Zdravím vás. Dobře tedy. Koupím ty testy na dusík a fosfor. Je to zajímavé, co píšete. Takové informace mi ještě nikdo nedal.
Využití spodní vody k založení jezírka, 9.1.2013
To víte, že bych toužila mít průzračnou vodu nastálo. Potok nejspíš využiju, akorát se děsím vyřizování!! Máte pravdu i s fontánou, protože moje zkušenost ve vedrech byla taková : Hodila jsem do vody čerpadlo s krátkou hadicí, aby jen tak šplíchala... celý příspěvek >
Využití spodní vody k založení jezírka, 9.1.2013
Děkuji za dobré rady! Myslím, že jsem rozhodnutá. Bude to přírodní jezírko. Na dno jsme dali kačírek. O netkané textilii jsem taky uvažovala, ale nevím, zda by jí síla spodní vody nevytlačila.
Využití spodní vody k založení jezírka, 8.1.2013
Děkuji vám pane Martine za vaši reakci. Pod větou : Když to v mém případě funguje, chci říci, že bez folie a dokonce s vodou zadarmo. Takže mám jezírko docela bez nákladů. Zaplatila jsem pouze bagr.Spodní voda je úplně průzračná až na dno, ale v... celý příspěvek >
Využití spodní vody k založení jezírka, 5.1.2013
To je dobrý nápad! Průběžně odpouštět vodu. Já jsem ji totiž odpouštěla neustále hadicí do potoka (spojené nádoby), ale odtok byl silnější než přítok a tak v jezírku bylo míň vody. Folii nemám, dno je částečně jílové a taky písčité. Naházeli... celý příspěvek >
Využití spodní vody k založení jezírka, 5.1.2013
Máte pravdu. Pokud žádám o radu a ozve se mi firma, okamžitě to chtějí dělat s folií a přirozenou spodní vodu by nejraději odvedli pryč! Ale proč to neudělat jednoduše a bez nákladů, když to v mém případě funguje. Nejsem daleko od poznání a jednou to... celý příspěvek >
Využití spodní vody k založení jezírka, 17.12.2012
Děkuji vám za odpověď.Filtrace mě napadla, ale o jaké bych měla uvažovat? Vím, že se prodává do jezírek podle množství vody, bude to nákladné... Jezírko mám od srpna, možná je voda plná živin. Tvořila se na povrchu zelená pěna, jezírko se přehřívalo.... celý příspěvek >
Využití spodní vody k založení jezírka, 15.12.2012
Zdravím Vás. Udělala jsem to jako Vy! Jsem ráda, že jsem našla někoho, kdo udělal z nedostatku přednost! Mám jezírko jen o něco menší.Zajímá mne, jestli máte odtok? Já zatím ne. A jak řešíte čistotu vody? Jde totiž o to, když jezírko... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika