|
Příspěvky uživatele - 188.19
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stříhání stromů, 28.10.2013  Dobrý den, před 14ti dny vsazená Golden Delicious, jak ji mám na jaře stříhnout, v zahradnictví mmě ji již o cca 1třetinu zakrátili.Děkuji
|  | Jak stříhat 4letou hrušen?, 28.10.2013  Dobrý den, mám cca 2letou Hardyho máslovku a potřeboval bych poradit jak správně prořezat, děkuji |  |
|  | Rez hrušňová - vím jak na ní, 5.5.2011  Dobrý den, mám prosbu, přikládám pár fotek a ptám se, je to Vlnovník hrušový?je to loni na podzim vsazená Hárdyho Máslovka, předem děkuji |  | Jak provést řez letos zasazené meruňky?, 5.5.2011  Dobrý večer, tak meruňka je tak jak je nafocená, zatím nestříhaná, co radíte, jak dál stříhat? |  | Skrvny na listech ptačího zobu, 18.11.2010  Prosím o radu.Takto mám napadený můj pt.zob viz.foto
Za rady předem děkuji |  |
|
|
|