|
Příspěvky uživatele - 209.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 28.10.2013 A na závěr, nedává náhodou mountfield do širšího záběru sekačky nejslabší motor od hondy(135ccm)?Hondy mají sice větší krouťák, ale objem s tím dohánět nelze, být to opačně, tak je to v poho. |  | Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 28.10.2013 1.motor kohler je velmi kvalitní, ale ne tak rozšdn v hobby technice
2.na motorech kawasaki stojí např. top modely od husqvarny
3.každý model sekačky má plánovanou výdrž, která vychází ORIENTAČNĚ od metrů čtverečních, nemají tachometry, ani... celý příspěvek > |  |
|  | Problem Dolmar 420, 14.8.2012 Bylo to karburátorem, resp usazeninou z biosložky viz zpět. Cinkání v motoru je o tom, že motor má to hlavní za sebou. Přidřený motor většinou necinká, snad po opravě s ponecháním poškozených dílů. |  | Husqvarna 555, 562 XP, 14.8.2012 Tak to se asi u nás nestane, resp co budou dělat ti, kteří se po x letech nepatrně přiblíží tomu, co jste nařezal dosud profi?? Tak to nevypadá na drobnost. |  | Pomoc s výběrem mot. pily na zahradu, 14.8.2012 Tak přeji hodně pořezaného dřeva. Olej si kupte Dolmar, je vynikající profi JASO FD a ten návod si bez legrace přečtěte - pozorně. |  | Krovinorez Husqvarna 327Rx vs. Stihl FS 87 alebo FS 90?, 15.7.2012 Mě by hmotnost 4510 nevadila, ale nepotřebuji jet s tatrou pro kubík písku. Ten 4 takt mě překvapil, čekal jsem, že to bude pokus s kompromisy. Vám by asi nevyhovoval, mě naopak vyhovuje. |  | Krovinorez Husqvarna 327Rx vs. Stihl FS 87 alebo FS 90?, 15.7.2012 Proto jsem Vás v tom výběru doplnil, je to farmář s profi motorem, bronzová pouzdra 7 ks na hřídeli, polstrované popruhy, velmi nízká spotřeba a vibrace, vysoké otáčky, nylonový vzduchový filtr a td. Ještě nedávno byl přes 14t. Souhlasím. |  | Krovinorez Husqvarna 327Rx vs. Stihl FS 87 alebo FS 90?, 15.7.2012 Já Vás plně chápu, stačí se svézt na mopedu a potom na motorce. Já seču MS 335.4U a za 4510, ale i za 340 bych jej nevyměnil. Na naši plochu cca 600-800m2, dle toho, jak moc je trávy ideální stroj i z pohledu komfortu a výbavy. Proto ne všude je... celý příspěvek > |  | Mléko (zakalená voda) v bazénu, 15.7.2012 S chemií opatrně. Zelené řasy jsou po dezinfekci ten mléčný zákal. Použil bych vločkovač - flokulant a filtrovat. Dle tlaku filtrace propláchnout, když se objeví větší usazenina na dně, vysát do odpadu, to zejména platí pro zelenou nevyvločkovanou... celý příspěvek > |  | Krovinorez Husqvarna 327Rx vs. Stihl FS 87 alebo FS 90?, 15.7.2012 Nápodobně p.V., hlavní je, že jste spokojen. Jsou i hodně dobré stroje v nižším výkonu a tím i hmotnosti, to už záleží na ploše, jak často sečeme, terén, čas a pod. Není problém udržovat větší plochu slabším strojem, ale je třeba sekat nižší trávu a... celý příspěvek > |  |
|  | Kola na Vari, 17.9.2011 1,5 baru |  |
 |
|
|
|