Příspěvky uživatele - 175.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dělám to správně?, 12.11.2011
Nezoufej! Mne to taky táta a staříček nenaučili. Když bylo třeba, tak mi strčili kosu do rukou a zaveleli: běž pro futro. Tráva už neroste, tak je třeba zakonzervovat kosu i kosisko, uložit do sucha a začít studovat, třeba toto:  Broušení... celý příspěvek >
Ruční secí strojek Agrozet Roudnice, 11.11.2011 Obsahuje fotku
Pro R. Baťu, mičurince a další. K těm svým výlevům přikládám nějaké fotografie. Obr.1 až 5 je strojek kotoučový z Hlohovce. Na obr.2 a 4 je vidět jak žebrování pojezdového kola zakopává o skříň, na obr.3 je vidět jak parádně upadly loukotě, na obr.5... celý příspěvek >
Ruční secí strojek Agrozet Roudnice, 2.11.2011
Existuje celá řada secích strojků. Nechal jsem se zlákat na strojek jedné slovenské firmy, který je totožný s tímto. Ještě jedno video je zde. Je to strojek kotoučový, který by měl sít na konečnou vzálenost a měl by maximálně využívat seté... celý příspěvek >
Košíkářské proutí, 22.9.2011
Jak velké jsou délky v jednotlivých kategoriích?
Kosa, 15.9.2011
S padesátkou se to nikdy nenaučíte. S tou se to už musí umět. Optimum jje sedmdesátka, k ní dobré kosisko, někoho, kdo umí naklepat, a dát základní teoreticé znalosti s ukázkou praxe.
Co je sachovák?, 14.9.2011
Paní Marie velmi moc děkuji. Udělala jste mi velikou radost. Potěšilo by mne ještě víc, kdybyste mohla zde umístit pár fotografií celého pluhu, aby bylo vidět jak má umístěnou radlici a jaký tvar má odhrnovačka. Ještě více bych uvítal dobrý snímek... celý příspěvek >
Co je sachovák?, 13.9.2011
A víte proč se tomu pluhu tak říká?
Co je sachovák?, 13.9.2011
Protože při pojmenování nástroje se vychází z činnosti, kterou se tímto nástrojem provádí, prosím o vysvětlení co je sachování. S tímto pojmem jsem se setkal v nabídce zahradnického náčiní. Všem, kteří se zde vymáčknou, děkuji.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 8.9.2011
Ještě tady nikdo nevysvětlil, jaký vliv na záda má prohnutá násada. Mohl by se toho ujmout někdo, kdo tomu rozumí. Rozvedl jak moc a jakým způsobem jsou namáhány různé svalové skupiny. S tím pokukováním asi pravdu nemáte. To by jsme ani nebyli Češi,... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 6.9.2011
Neni to věc vášně. Je to věc si něco dokázat vtom věku, který mám a je to také v tom, že můj svažitý pozemek nelze technikou obdělávat aniž by se porušovaly zásady zpracování půdy, a taky věcí vážení si půdy jako takové, protože půda je dar, který... celý příspěvek >
Rýč, 31.8.2011
Velmi zdůrazňujete ergonomii. Prosím vysvětlete tento pojem a pak vysvětlení prosím aplikujte na inkriminovaný nástroj, hlavně jak se projeví na nástroji a na námaze. Za vyčerpávající a fundovanou odpověď Vám předem pane Vysloužile, velmi... celý příspěvek >
Rýč, 29.8.2011
Pane Vysloužile, zde nebyla řeč o rovné, chceteli obdélníkové, nebo čpičaté čepeli. Nástroj volíme podle konkrétních podmínek. K tomu páčení, já si ještě pamatuji jak se dobývala ze země cukrová řepa. Rýče pro tuto činnost měly dvě čepele. Jedna byla... celý příspěvek >
Rýč, 29.8.2011
Proto nemusíte nic prohlašovat, ale přišel jste sám na co je rovný rýč, tedy klasika a na co zakřivenina. Pro 65.50, pana Vysloužila - není to věcí názoru, Je to věcí rozlišení úkonů, které chceme provádět. Celý zmatek vychází jen z nedostatečnosti... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 29.8.2011
Pane andy.wise, zapoměl jste uvést, že na obrázku je lopata na sypké hmoty! J.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 29.8.2011
Až provedete podzimní přípravu půdy rýčem Fiskars, alespoň na ploše tří arů, dejte vědět. Děkuji.   J.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika