Příspěvky uživatele - 146.37

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Určení rostlin, 10.3.2013 Obsahuje fotku
Květo, děkuji za tip na přezimování Carex testacea , vykopala jsem jí a zimu krásně přežila ve studeném skleníku. Letos bych jí (možná jen jednu) nechala venku a zabezpečila proti vodě a mrazu.
U vám také raší česnek?, 10.3.2013 Obsahuje fotku
Už se mi podařilo vyfotit svůj česnek... takhle krásně řádkuje Vekan pod textilii. Blanin leze pomaleji... má méně osluněné místo.
Jaro, 10.3.2013 Obsahuje fotku
Tavolín jsem letos bohužel nenašla , ale už kvetou první krokusy a všechny sněženky
Identifikace rostliny, 10.3.2013
Euphorbia leuconeura - pryšec běložilný
Siamské dvojče - rajče Yellow Gazi Ribbed, 8.3.2013
Nedávno jsem četla na polském webu o zelí které mělo tři děložní lístky... byli tam dva zajímavé komentáře. Osobně jsem se s ničím takovým ještě nesetkala. "Hybridní rajčata mají tendenci mít tři děložní lístky. Takové rostliny neberu na další... celý příspěvek >
Mrazy v březnu 2013, 7.3.2013
Já jsem během těch pár pěkných a teplých dní všechno odkryla, odhrabala listí, ostříhala trávy... prostě jsem se taky nachystala a nachytala . S jar. cibulovinami si starost nedělám, spíše přihrnu hlínou narašenou srdcovku a jiné trvalky které už... celý příspěvek >
Klíčení paprik, 6.3.2013
Loni jsem lilek i papriku vysela 18.2. a bylo to akorát (mám je do skleníku), letos 11. a 13.2.  Rajčata budu vysévat tento týden. Ještě k tomu Carlsonu... pohlídám si ho a jestli mi bude jen zabírat místo ve skleníku, tak se má na co těšit... celý příspěvek >
Klíčení paprik, 5.3.2013
a myslíte nejhorší v klíčení nebo v chuti? Mám je letos poprvé...
Klíčení paprik, 5.3.2013 Obsahuje fotku
Klíčení paprik a lilku dotaženo do konce : Pálivec (Semo do 2013) 6 z 6, Hamík (Semo do 2013) 8 z 12, Corno di toro giallo (Nohel do 2013) 11 z 16, Sonar (Nohel do 2013) 6 z 6, Elizabete (Libera do 2014) 1 z 18 a náhrada koupená na poslední... celý příspěvek >
U vám také raší česnek?, 4.3.2013
U nás už leze Vekan i Blanin , mám přikryto bílou net. textilii proti houbomilce takže má i větší teplíčko.
Paradajky - skorý výsev, množenie odrezkami, 3.3.2013 Obsahuje fotku
Já mám z lonska ze zálístků dvě rostliny Pollicina (nakonec dvě z pěti), jednomu ted uříznu vršek a dám zakořenit.  Rajčata na pokus jsem vysela 12.1. a ještě mi přijdou malá na řízkování.
Neoseeds.cz, 2.3.2013
Meliso,  jsou to dvě firmy... nemám v tom bordel
Neoseeds.cz, 2.3.2013
Já jsem loni objednávala na Semena-osiva.cz a vše ok, poštovné za 11sáčků bylo 27,-Kč. Ze zahraničí taky loni na seemnemaailm.ee, semínka přišla hodně rychle, komunikace ok a poštovné jsem snad ani žádné neplatila (bo chtěli jen cenu za... celý příspěvek >
Papriky - klíčivost semen, 28.2.2013
Takže podle Vás (xxx.xxx.88.211) jsou semínka od L. asi specialita mezi paprikami, pravděpodobně budou geneticky naprogramovaná na hrubý agroperlit, jinak nevyklíčí... zajímavé . Agroperlit doma bohužel nemám a kvůli jedné paprice ho kupovat... celý příspěvek >
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 28.2.2013
Mám spoustu kompostu ...vysokých tyčkových budu mít asi 13-16 odrůd, od každé jeden kousek. Pár do skleníku, pár snad vmáčknu někam na záhon a do kbelíků jich zůstane 7-10kusů. Přemýšlela jsem že bych zkusila do jednoho kbelíku dát dvě rajčata...... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika