|
Mrazy v březnu 2013, 24.3.2013 U nás dnes byla zatím nestudenější noc (omrzlá okna), ráno v 8hod bylo -7C. Nakoukla jsem do skleníku kde už od podzima rostou ředkvičky a list. salát... všechno žije bez přikrytí. Poděbrady. |
 |
Paradajky - skorý výsev, množenie odrezkami, 22.3.2013 Hezký a zkusíte jestli něco udělá nebo květ vyhodíte? |
 |
|
 |
Mrazy v březnu 2013, 21.3.2013 14C? To je prd! To u nás včera bylo 35C... ale ve skleníku . |
 |
Paradajky - skorý výsev, množenie odrezkami, 18.3.2013 Aha , já včera uřízla vršky a taky jsem chtěla zálistky odebírat postupně... ale udělám to jak jste napsala... udělám masakr a všechno rozřežu .
Zatím to vypadá že, rostlinky z lonských zálistků (2x Pollicino) rostou mnohem bujněji a vůbec lépe... celý příspěvek > |
 |
Byl to potkan?, 17.3.2013 Našla jsem na googlu pár fotek veverčích stop a žádná za sebou netahá ocásek... tak nevím, potkan nebo veverka chromá na ocásek? |
 |
Byl to potkan?, 17.3.2013 a co ten ocásek? |
 |
Ulehla vyklicena rajcata, 15.3.2013 Tak jsem sehnala Previcur ale z toho návodu nejsem úplně chytrá, vyšlo mi z toho: pravé plísně 10ml/2litry... Mirek tady v jiné diskuzi píše 2,5ml/1litr. Nerada bych to spálila... stříká to někdo? V jaké koncentraci? |
 |
Ulehla vyklicena rajcata, 15.3.2013 Už nemám co, vyhodila jsem je s ranní várkou zbytků na kompost, nevím jestli by to šlo... jsou to prckové s jedním pravým listem a naprosto gumovým stonkem. Dneska zbytek přepikýruju do kelímků (vyblbnu se s hlínou v mikrovlnce) a zaliju je když... celý příspěvek > |
 |
Ulehla vyklicena rajcata, 15.3.2013 Pomooooc... mě začal padat lilek jak hrušky , jdu do města jestli mají Pevicur ale pochybuji... nejspíš bude na objednávku ve středu a to už mě asi nic z lilku nezůstane. Mám doma Merpan ale píší "padání klíčících rostlin - zálivka plošná před... celý příspěvek > |
 |
Mrazy v březnu 2013, 12.3.2013 Paní Lído, na co lahve s pískem do sudu? To slyším poprvé... aby nezamrzla voda? Děda tam vždycky strčil násadu od něčeho |
 |
|
 |
Název rostliny a péče o ni, 11.3.2013 Nemůže to být nějaká bromelie? Podobně zuboženě vypadala mnou darovaná u maminy (než chcípla úplně ).
|
 |
U vám také raší česnek?, 11.3.2013 Jestli máte textilii tak to přikryjte, mrazy budou jen pár dní... v diskuzi na stránkách čes. šlechtitele na podobný dotaz odpovídá : "Ing. Jan Kozák: Ale loni bylo víc než mínus dvacet. Já žádná opatření dělat nebudu."... a tento člověk pěstování... celý příspěvek > |
 |
Identifikace rostliny, 10.3.2013 Pistolník sedí , mám jí hned vedle pc a občas dostanu zásah semínkem... |
 |
U vám také raší česnek?, 10.3.2013 Textilii je zakrytý kvůli houbomilce (abych nemusela používat chemii) a nedivím se... ono se mu nic nestane, zvláště pokud je zakrytý. Podle dlouhodobé předpovědi na yr.no tady nebude víc jak -6C a to teploty stále mění (na lepší ), ještě předevčírem... celý příspěvek > |
 |
Ředkvičky, 10.3.2013  Na podzim jsem vysela do skleníku ředkvičky a list., salát. Bohužel už bylo pozdě a rostlinky udělali jen pár lístků, vydrželi ale v nevytápěném skleníku celou zimu a ted začínají růst. Bude z toho něco? Nebo je můžu vyhodit a zasít novou várku?... celý příspěvek > |
 |