|
Jaro, 18.4.2013  ...první modřence decentně vykukují
|
 |
Jak granulovaný kravský hnůj, 18.4.2013 A já si myslím že paní Zuzana má pravdu. Byla jsem jednou na návštěvě tady ve městě v zahrádkářské kolonii, specialně pro mě nechali jednu krtonožku naživu (pocházím z Podkrkonoší a nikdy jsem jí u nás doma neviděla)...vůbec jsem netušila jak velký... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jaro, 17.4.2013  ...a další jarní
|
 |
Karel, Jiří - polykarbonátové pařeniště, zkušenosti, 16.4.2013 Hlavně si nikdo nekupujte to pařeniště co prodávají v Penny... to byl loni kup roku... né roku, století . Okna při prvním větším větru uletěla (a to byla zatížená) a ulomilo se to. Celé to vůbec nedrží... na podzim jsem to rozložila a ted přemýšlím... celý příspěvek > |
 |
Ředkvičky, 13.4.2013 Dneska jsem přezimující ředkvičky ochutnala a... mají ty správný grády , supermarketové ředkvičky které jsem ted několik týdnů kupovala jsou naprosto bez chuti .
|
 |
Jaro, 13.4.2013 V tom Vám bohužel neporadím, jsem na tom stejně jako vy... každé jaro nějaké petrklíče koupím a pak zasadím ale další rok už je nenajdu. Asi to budou nějaké holandské produkty a naši zimu nepřežijí.
Letos tady mám opět dva petrklíče... zase je... celý příspěvek > |
 |
Roubování melounů a okurek 2012, 12.4.2013 Děkuji za odpovědi... asi to roubování nechám na příští rok, je skoro pozdě |
 |
Jaro, 12.4.2013  ... a další nové
|
 |
Roubování melounů a okurek 2012, 11.4.2013 Jiřinko, Mirku a už máte vyseto? Já s hrůzou zjištuji že jsem asi zaspala , letos jsem chtěla poprvé roubovat okurky na Sprinter a na sáčku píší výsev 4-5týdnů před roubováním. Tak ted nevím, není už pozdě? Nemám se na to raději vypr*nout a vyset... celý příspěvek > |
 |
Žížaly v trávníku - zelená terasa, 11.4.2013 Být vámi ještě bych si žížaly rozmyslela... na terase asi budete mít trávník par excellence. Tak aby jste za rok nepsala, jak se zbavit žížal v trávníku, protože na něm nechávají nevzhledná "hovínka" . Ty jejich kupičky jsou opravdu vidět... |
 |
|
 |
Ředkvičky, 10.4.2013  Taky jsem myslela že nic neudělají ale včera koukám... dělají bulvičky ,
ted ještě jestli budou k jídlu... to se uvidí později, ještě jsou malé. |
 |
Sazenice paprik do foliovníku už teď?, 9.4.2013 Marmiso, nebojíte se že to chytne? Já bych neusnula |
 |
Jak na pěstování petržele?, 9.4.2013 Taky jsem měla na petrželi loni spoustu mšic (i na karotce), letos jsem jí už nevysela... stejně mě moc nešla, jen pár kousků mělo slušnou velikost a do toho ty mšice... petržel si prostě koupím . |
 |
Celoroční stan na zahradě legislativa, 5.4.2013 Já jsem slyšela, že loni měl někdo v Poděbradech problém s takovým stínícím party stanem (altánem..nebo jak se těmto konstrukcím říká) který měl dotyčný na zahradě... Na čtyřech nožičkách, přidělané k deskám aby to neuletělo. Někdo ho udal a pán měl... celý příspěvek > |
 |
Mochyně peruánská, 4.4.2013 A mě neroste . Tři semínka vylezla a ani jedno se nedokázalo zbavil obalu semene... dvě rostlinky už to mají za sebou. |
 |