Příspěvky uživatele - 146.37

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za rostlinu?, 15.5.2013
Mě se to moc nezdá... jednou jsem Pepíno měla a mělo jiné listy. Řekla bych že je to Narančila, Solanum quitoense.
Znáte někdo tuto skalničku?, 14.5.2013
Mě to připomíná blatouch... asi tak 10x zmenšený . Kde je pan Josef? Nebo možná: Saxifraga cymbalaria
Nákup okrasných trav, 13.5.2013
Panicum "Rostrahlbusch" seženete celkem snadno v každém lepším zahradnictví... u nás v Libici v Parkonu ho mají ve více velikostech, LukonGlads ho má v katalogu... Molinia "Transparent" mají na bambusy.cz ale neposílají, jen osobně. A tyhle... celý příspěvek >
Zakaz pestovani vlastnich seminek, 13.5.2013
Snad to nebude tak horké... i když viděla jsem jeden dokument (myslím Potraviny a.s.) o Monsantu. Bylo to o jejich gen. mod. osivu které jediné se může v USA vysévat, ale to se týkalo farmářů, né malých zahrádkářů .
Poznáte bylinku?, 11.5.2013
Přidávám další hlas pro oregano.
Virus pestrokvětosti tulipánu?, 10.5.2013 Obsahuje fotku
Lído, tyhle tulipány bych v katalogu hledala asi marně... jsou ze zahrady mojí babičky a co si pamatuju (30let a víc), tak se tam žádná nová sorta tulipánů nekoupila, takže asi budou špatný . Alespon ta jehlicovitá pivonka z babiččiny zahrady, ... celý příspěvek >
Choroba rajce, 10.5.2013 Obsahuje fotku
A co škodí mému rajčeti? Pihovaté listy, ze spodní strany jsou bradavičky a nejspodnější listy se kroutí? Jak je možné že je postižené pouze rajče Orkádo? Všechny ostatní sazenice jsou ok...
Okurky do skelníku, 9.5.2013
Máme několik let okurky Vanda, Sherpa a Saladin. Když se sejde víc lidí a je dost okurek, dělám degustace. Rajčata, papriky, okurky ale právě u okurek nikdo nic nepozná... všechny jsou okurkové a dobré . Letos mám poprvé okurku Baby a vynechala jsem... celý příspěvek >
Co to leze za zeleninu?, 8.5.2013
Ano, je to Arisaema - kobří lilie, mě ještě nevylezla a vy tam máte pole .  To prodáváte? Jo a jako zeleninu bych to nejedla , semena jsou jedovatá určitě.
Virus pestrokvětosti tulipánu?, 8.5.2013
to jste mě moc nepotěšil... i tak děkuji za odpověd.
Virus pestrokvětosti tulipánu?, 7.5.2013 Obsahuje fotku
Poznáte někdo jestli je to virus pestrokvětosti tulipánu? Jedna cibule z odrůdy Atlantis je jakási divná a směs kterou jsem dostala... tam je vůbec hodně žíhaných květů. Na listech pruhy nebo skvrny bud nejsou nebo jsou proužky velmi jemné...
Mini broučci na fásadě, 4.5.2013
Podívejte se sem jestli je to stejné...
Kosatec, 2.5.2013
To bude Iris pallida variegata... kvetou žlutě a modře, možná i jiným barvami ale viděla jsem jen tyhle.
Calathea - jaký druh?, 2.5.2013
Calathea roseopicta... jedno období jsem ji měla doma ale nešla a zašla 
Hnojení, postřiky rajčat - rady, 29.4.2013
Můžete to dát při sázení... několik let dávám gran. hnůj. Do díry kýbl kompostu, hrstičku gran. hnoje, hlínu, promíchám to, proleju půlkou konve a už sázím .
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika