|
Příspěvky uživatele - 234.179
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Problém s PH, leze furt nahoru, 29.10.2013 Zapomněl jsem zmínit důležitou věc. Jelikož žiju tak nějak v lese, tak řád nemám, jinak už by byla voda vyměněna ;) No, do jara to budu hlídat aby to nepřelezlo 8, a uvidíme co to udělá na jaře až se všechno zase rozroste a rozběhne... Přinejhorším... celý příspěvek > |  | Problém s PH, leze furt nahoru, 25.10.2013 Zprvu jsem používal kapičkový test od sery, a když se mi podezřele dlouho zdálo že zelená tíhne spíš k modré(7,5-8) tak jsem pořídil takový kapesní digitál který měření kapkami potvrdil. V návodu je napsáno že do destilky se nemá sonda vůbec namáčet... celý příspěvek > |  |
|  | Problém s PH, leze furt nahoru, 24.10.2013 Zdravím všechny, snažil jsem se hledat jak jsem mohl před tim než sem začnu psát přihlouplý dotazy. Ale nevim si rady. Jezírko mám cca 26m3, voda ze studně Ph 6,4, uhličitanová i celková tvrdost se shodně pohybuje mezi 5-7 stupni.
Jezírko jsem... celý příspěvek > |  |
|
|
|