Příspěvky uživatele - 61.43

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Podnože do horších půd, 22.10.2013
Takže problem jsem vyřešil.Jednoduše zašel do zahradnicví a vyměnil za M7.Každopádně děkuji za rady.
Podnože do horších půd, 22.10.2013
No tak příznivé podmínky zrovna moc nemám.Zkusil bych založit korunu na rozhraní zákrsek/čtvrkmen s tím, že bude bez terminálu.V tomto tvaru i když ve čtvrkmenu mám již Angold a Topaz.Z hlediska "údržby" se mi to jeví jako lepší varianta.Mimichodem s... celý příspěvek >
Podnože do horších půd, 21.10.2013
Dobrý den.Asi po 30 letech jsem se rozhodl obnovit sad.Původní stromy byly zákrsky.Nyní jsem se vzhledem k snadnější údržbě trávníku rozhodl pro čtvrtkmeny. A nyní k věci.Pěstoval jsem odrůdu Šampion a i když byl náročnější na některé úkony, byl jsem... celý příspěvek >
Vzdálenost stromů - opylovačů, 21.10.2013
Odhaduji, že asi těch 100m, ale výškově na sebe nevidí.Uvidím jestli pomohou vzájemné rouby, které by příští rok měly snad kvést.
Vzdálenost stromů - opylovačů, 20.10.2013
No právě proto jsem zvolil tyto dvě odrůdy, ale bohužel...
Vzdálenost stromů - opylovačů, 19.10.2013
Mám třešeň Van a Kordiu a musím bohužel konstatovat, že s úrodou je to bída.V okolí asi 100m jsou 2 včelaři a dle vyjádření jednoho z nich prostě včely některé květy prostě lákají míň.Čmeláků je hojně, ale asi na to nestačí.Ještě jsem někde vyčetl... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika