Příspěvky uživatele - 210.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tlak pro závlahu, 1.8.2010
zprovoznil jsem závlahu s orig.dílů a dle projektu.. Mám 6 sekcí a na každé osazeno cca 11 postřikovačů typu K-spray, ne tedy rotační.. Problém je v tom kžyž pustím vodo do sekce postřikovače vyjedou asi 3 cm a voda jen tak "čůrá "a tče to kolem... celý příspěvek >
Hnojení živých plotů, 18.7.2010
co doporučíte a jak často hnojit živý plot aby měl dostatek živin, kromě hořké soli?, jedná se o plot s habrů a cypřiše, sázeného loni na podzim, je nějaké kvalitní dlouhodobé hnojivo?
Révokaz, 15.7.2010
Trochu jsem zapátral po internetu. U nás by jsou registrovány proti révokazu jen přípravky s úč.l. imidacloprid CONFIDOR 70 WG, KOHINOR 70 WG, WARRANT 700 WG, ale jsou velmi drahé a ve velkém balení. Šly by použít i FURADAN 350 F a MARSHAL 25... celý příspěvek >
Přesazování vína - převoz, 6.7.2010
Tento převoz bych v žádném případě nedoporučoval. Hlavním důvodem není to, že by réva nepřežila, i když termín přesazení v srpnu je snad nejhorší, co může být. Hlavním důvodem je skutečnost, že dovoz veškerého materiálu Vitis vinifera je z třetích... celý příspěvek >
Vietnamské prase - zkušenosti, 6.7.2010
dobrý den. Vietnamské prasátka chovám třetím rokem, nejsou čistokrevná, ale je vnich podíl divočáka a snad aj Gottingena, jsou to nenáročná zvířata, která žijí celý rok venku v ohradě a přístřešku z dřevěných pražců, přikrytých eternitem, krmím je... celý příspěvek >
Výsadba révy vinné, 20.6.2010
A co máte za problém, sazenice pěkně roste. Stačí ji nasadit a nechat růst max. dva výhony. Místo štěpování (zaparafínované místo) by mělo být po výsadbě 3-5 cm nad úrovní půdy, takže ji musíte nasadit hlouběji než je teď. Muscat Bleu patří mezi... celý příspěvek >
Úplný amatérský začátek, 15.6.2010
Nemilosrdně ustřihnout, byť to hodně láká nechat. V prvním roce je potřeba každá živina, ty co by réva dala do hroznů by mohly v zimě chybět.
Co vaše réva?, 4.6.2010
Na Kodrjance jsem doposud nikdy neměl plíseň révovou, jen výjimečně padlí. Horší je to s její odolností mrazu a také hráškovatěním.
Co vaše réva?, 4.6.2010
Na révě jsem nenašel známky chorob, prozatím jsem letos svoje keře révy nestříkal ani jednou. Naprostá většina mých odrůd by měla být relativně odolná proti plísni révové. Proti padlí jsem vzhledem k nízkým zimním teplotám(-24°C) také... celý příspěvek >
Jakou odrůdu révy na Vysočinu?, 3.6.2010
Tvoje podmínky jsou asi dost jiné než moje, navíc na Hané je letos jaro nejchladnější nejmíň za posledních 15 let, proto pozdnější odrůdy raději ne. Ale každá odrůda se chová jinde jinak.  Slyšel jsem dobré ohlasy také na odrůdu Noiret, neznáš... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 30.5.2010
Dopadl jsem s Kodrjankou stejně jako Mirek. O přetížení nemůže být řeč. Dva keře měly pár bobulí a třetí několik sprchlých hroznů. Navíc silně vymrzla, takže se s ní asi rozloučím.
Neviditelný lem, 22.5.2010
zakládáme trávnik a uvažujeme, že použijeme k olemování "plastový neviditelný obrubnik",chci se zeptat, do jaké výšky se dá zemina, myslím jestli obruba trčí nad terén nebo opačně je utopená?...a kolik asi cm?
Jakou odrůdu révy na Vysočinu?, 19.5.2010
Vanessu a Venus bude mít snad v nabídce pan Knížek. Ostatní odrůdy zmiňované hostem xxx.xxx.59.102 jsou asi u nás skutečně nesehnatelné. Odrůdy isabelového neboli labruskového typu se velmi hojně vyskytují na východ od nás, pil jsem i víno asi z... celý příspěvek >
Roundup a cypřiš, 16.5.2010
Dělalali jsme postřik před založením trávníku Randapem, máme zasazený živý plot cypřišu z lonského podzimu a od plotu jsme stříkali cca 0.5 m. Minulý týden začal cypřiš reznout skoro každý, tak v polovině keře... Je možné že by to způsobil Randap,... celý příspěvek >
Stavba udírny s grilem svépomocí, 16.5.2010
Ano samozřejmě je to salith ZT omlouvám se nějak jsem se upsal.
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika