Příspěvky uživatele - 210.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problémy s Goji, 10.8.2010
pestuji kustovnici na Hané a mám jizasázenou u plotu v trávniku bez zvláštní starostlivosti mi plodí, možmá je to tím, že tam chodí muj čivavák na procházku a sem tam ji přihnojí, to vše zdar.
Problémy s Goji, 10.8.2010
není to pravda, kustovnice plodí bez problému.
Co vaše réva?, 9.8.2010
Profík nejsem, jen trošku sečtělejší amatér, svoje zdroje nezveřejňuju. KarMaKod sice přežil dobře zimu, výborně odkvetl, ale to jeho praskání se mi pranic nelíbí. Ale snažím se ukázat vše, nejenom to pěkné. Nevím, jestli se s ním nakonec... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 9.8.2010
Prim jako muškát mají vosy hodně oblíbený, ale zatím se u mne moc neukazují, ale jejich čas asi přijde.
Co vaše réva?, 9.8.2010
Pro mičurice - odkopat se má v době, kdy nehrozí mrazíky, teď už je to celkem jedno. Většinou stejně před zimou při rytí nahrnuji u jednoleté výsadby znova růvek, aby v případě silných mrazů měl keř z čeho obrazit. Pro Mirka: Nemile mě překvapil... celý příspěvek >
Úplný amatérský začátek, 9.8.2010
Sazenice máte moc pěkné. Doporučil bych je zakrátit na konci výhonů až na přelomu srpna a září. Vůbec nevadí, že horní část nevyzraje, ale určitě pomůže při vyzrávání spodní části - budoucího kmínku. Pokud už jste nechal růst dva výhony a chcete mít... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 9.8.2010
Bohužel za tohoto stavu se o to víc musí stříkat proti plísni révové, jinak příští rok bude hodně špatný, protože réví nestačí vyzrát, aby přežilo zimu. K novým odrůdám: Viking a VV3 u mne trpí z nových odrůd plísní skoro nejvíc Naděžda AZOS také... celý příspěvek >
A diskusi mám pročtenou - začínám. Kdo kopal růčo?, 8.8.2010
myslím, že dobrý nápad s tou průchodkou... ještě se zeptám, tu kaučukovou folii, máte lepenou na místě, nebo v celku?..,je složité položit svepomocí?...
Nerovnoměrný růst révy, 7.8.2010
Ne, letorosty se zaštipují na konci, čím víc budou mít listů, tím lépe. Do požadované výšky se zakrátí až při zimním řezu (únor-březen). Pokud vymrzne i budoucí kmínek,  začíná se  řezem na dvě spodní očka.
O jakou chorobu vinné révy se jedná?, 7.8.2010
Můžeš být jen rád, že máš klid. Já se pro změnu vůbec nedivím že je tolik perenospory, co se týká srážek, letos je jich nejvíc za poslední roky, už teď na začátku srpna úhrn srážek u nás na Hané odpovídá konci října! Snažím se ošetřovat fungicidy co... celý příspěvek >
Jakou odrůdu révy na Vysočinu?, 7.8.2010
Ahoj Marku, mail jsem četl, dám vědět.  Glenora letos u mne kvetla za špatného počasí, takže má nevyrovnanou velikost bobulí, Venus pro změnu na jaře omrzla. Letos jsou díky velmi deštivému počasí americké odrůdy silně napadeny plísní, našel... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 7.8.2010
Mirku, u mne je to podobné, za včerejšek spadlo 15 mm, do rána dalších 40, ale od rána už zase nejmíň 5 mm. Co se týká zakracování, je potřeba udržet listovou plochu kvůli dostatku zásobních látek na zimu, proto bych do zakracování moc nešel, raději... celý příspěvek >
Závlaha při založení, 5.8.2010
Máme nově založený trávník cca 150 m2 se závlahou, chci se zeptat, jak často a dlouho pouštět jednotlivé sekce než to vyklíčí? stačí ráno a večer po cca 10 min?
Gazon, 3.8.2010
jsem před rozhodnutím, jaký druh trávy použít? Gazon-nebo Univerzal? jedná se o cca 200m2 plochy -zahrady RD, kde mám malé děti, který je vhodnější a nenáročný na udržbu, prý gazon je lepší, ale zase se seče nižší a nedostane pokouřit od... celý příspěvek >
Tlak pro závlahu, 1.8.2010
tlak 2 atm.je při průtoku... čerpadlo dává 80l/min.s dopr.výškou 80m, výkon 1.5kW, nevím jestli jde třeba nastavit vyšší tlak ve vodárně..,? pokud uzavřu ventil ručně, nechám natlakovat, pak pustím tak trysky vyjedou..,ale pokud to pustím klasicky... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika