Příspěvky uživatele - 166.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kleopatřina jehla, 20.6.2011
Na jaře trs vyrýt a rozdělit, možno i na jednotlivé listové růžice, hodně odnožuje, do podzimu vytvoří nový trs.
Názvy rostlin, 18.6.2011
Neškodila by zaostřenější fotka... To nízké je asi rozchodník Sedum acre, tráva snad nějaká kostřava Festuca.
Je to Juka? , 18.6.2011
Nějaká juka to zřejmě bude, ale ne nejobyčejnější filamentosa, chybějí jí ta vlákna na okrajích listů. Určování juk bez znalosti květů je obtížné.
Nevhodně zasazená pnoucí růže, 16.6.2011
Červených pnoucích růží je moc, ale Carmen se mám dojem nejmenuje žádná... Určitě to přežije, snad ještě na jaře po odhrnutí zalévat a přiměřeně hnojit.
Nevhodně zasazená pnoucí růže, 16.6.2011
Na podzim v říjnu - listopadu, zastřihnout větve na 15 cm a růži zahrnout zemí až po konce zastřižených větví. Odhrnout na jaře koncem března.
Už kvetou kaktusy, 16.6.2011 Obsahuje fotku
Zleva...
Zprava...
U mne hlavní období květů již spíše končí...
Jak kvete růže, 12.6.2011
To je naprosto v pořádku, růžové poupě se rozvine do otevřeného květu, ve kterém jsou uprostřed tyčinky a blizna, po opadání květních plátků zůstane šípek.. Takto kvetou všechny růže, liší se jen počtem květních plátků - plané růže jich mají... celý příspěvek >
Jak kvete růže, 10.6.2011
Viděl jste někdy kvést planou růži?  Mám dojem, že se taky rozvíjí  "až do placata" Tak proč by to nemělo být správné u růže z Baumaxxu?
Bílá plíseň na růži, 9.6.2011
Nejdříve Baycor - je systémový, pokud má Vaše růže k padlí sklon, tak stříkat již preventivně před prvním výskytem padlí. Poté opakovaně Dithane.  Pokud je pro padlí vhodné počasí - teplo, opakovaný déšť, málo vzdušné stanoviště - nutno postřik... celý příspěvek >
Zimolez japonský, 9.6.2011
Japonský zimolez se prodává téměř vždy ve varietě aureoretriculata se žlutou žilnatinou listů. Roste slaběji než ostatní zimolezy, neviděl jsem jej vyšší než 2,5-3 metry po mnoha letech. Jako všechny zimolezy jej mají rády mšice a v krutější zimě... celý příspěvek >
Přísavník tříprstý - pomalu roste, 6.6.2011
Je to asi hloupost, ale před lety jsem měl rovněž problém s tříprstým přísavníkem. Rostl slabě a vypadal neduživě.  Když jsem se chystal, že ho vykopu, zjistil jsem, že celou dobu pevně drží v místě roubování  roubovací páska - byla to... celý příspěvek >
Cardiocrinum giganteum, 6.6.2011
Foto ! Foto! 
Voňavá sadová růže, 1.6.2011
Ta Frühlingsduft je velmi podobná, časností, barvou květu,  vůní i habitem keře. Podívejte se sem.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika