Příspěvky uživatele - 166.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co to je za letničku?, 8.11.2011
Až by to člověk na první pohled neřekl, je to příbuzná hojně pěstované vánoční hvězdy, takže pryšec - Euphorbia 'Diamond Frost'
Co je to za keř?, 7.11.2011
A botanický řeckolatinský název rodu znamená "olivové jehně" - pozoruhodné...
Co to je?, 6.11.2011
Evidentně semenáčky, že by pryskyřníku??
Řecká neznámá, 30.10.2011
Vypadá to jako cibule a je to cibule, dokonce mořská Urginea maritima.
Prosím co je tohle za rostlinu?, 30.10.2011
Tak abychom déle nenapínali - tady je ten odkaz.
Co je to za keř?, 30.10.2011
Drevokocůr? Asi jen v krajní nouzi. Zato oko Kanaďanovo na tomto keři spočine se sentimentálním zalíbením...
Jó tak,  tajnosnubná. A před pár dny se tu určovala, není liž pravda?
Prosím co je tohle za rostlinu?, 30.10.2011 Obsahuje fotku
Ta fotka je sice prachmizerná, ale na označených místech mi to lichozpeřený list nepřipomíná. A ta rostlina nemusela vyrůst ze semene, stačí kousek zahrabaný v substrátu...??
Tak už mi to došlo, Vy myslíte ten pojmenovaný po středověkých nomádských nájeznících a já měl na mysli ten zvaný dle hraniční řeky mezi Ruskem a Čínou. A spletl jsem se, je to ten Váš! 
Tedy pane Josefe, z té Vaší nápovědy jsem zvíře s kostěnými výrustky na hlavě, stářím se větvícími... Já mám dojem, že areál tohoto keřostromu zasahuje o hodně dál na východ než k Volze, možná i na ostrovy, kde slunce vychází...
Co takhle Cissus antarctica?
Ladoník, 26.10.2011
Přidejte raději pár lopatek písku, čerstvý hnůj se k cibulovinám nehodí.
Ladoník, 25.10.2011
Zasaďte do propustné půdy na slunečné místo do hloubky kolem 8 cm. Zaručeně zimovzdorný, kvete v pozdním jaru, ale u mne kvete jen když se mu chce a chce se mu jednou za několik let...  Obrázky si najděte pod jménem Camassia.
Jak pěstovat Amaryllis?, 23.10.2011
Asi nebude stačit pročítat ale přečíst. Cituji z uvedeného odkazu: "Podzim a zima: Cibule necháme v květináčích a na zimní období od října do ledna až února je uložíme v suché místnosti, třeba i tmavé (není nutné) s teplotou 8–14... celý příspěvek >
Jak pěstovat Amaryllis?, 23.10.2011
Tady máte podrobný návod.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika