Příspěvky uživatele - 166.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Beforest, 24.12.2011 Obsahuje fotku
Zahrádkář 6/2007
Nové slivoně v Zahrádkáři 11/2011, 3.12.2011 Obsahuje fotku
Tady to máte:
Prosím o radu určení rostlin, 1.12.2011
Je to vraneček, nejspíše Selaginella martensii.
Tangutský plamének, 29.11.2011
Nerozumín Vašemu dotazu, staré výhony jsou přece také ze dřeva. Nehledejte v tom vědu,  prostě ve výšce půl metru od země ufiknu všechno a je to... 
Tangutský plamének, 28.11.2011
Tangutský clematis přes zimu nechám tak, staré chumáče květů mají v mrazu své kouzlo a v březnu jej komplet seříznu na půl metru. Na jaře roste jako z vody a kvete ve výšce přes dva metry.
Karel, Jiří - polykarbonátové pařeniště, zkušenosti, 25.11.2011
Ano, všechny mé zkušenosti se skleníkem se týkají typu Lanitplast Venus 6200. Pěstuji v něm jen kaktusy a sukulenty od konce března do konce října..
Sloní noha - co dělám špatně?, 20.11.2011
Celou dobu co ji pěstuji má jen jeden.
To neznám! Nevyžaduje tato metoda absolutní hudební sluch ?  A co plastové květináče?
A jak, paní Lído, ten začínající pěstitel to proschutí pozná?? Tento čas je tak závislý na počasí, že s tím mám občas problém i já, a to mořím kytky přes 40 let.
Sloní noha - co dělám špatně?, 20.11.2011 Obsahuje fotku
To host 213.155 Když nemáte, musíte ji pěstovat ve Vašich podmínkách. V tom případě jí dopřejte co nejvíce světla, zalévejte horem vždy, když strčíte poslední článek ukazováku do substrátu a bude cítit sucho... a nalejte tam tolik vody, až se... celý příspěvek >
Sloní nohu Nolina = Beaucarnea recurvata pěstuji přes 20 let. Když jsem ji koupil, měla dolní "cibule" asi 5 cm, v současnosti má asi 35 cm a vysoká je kolem 150 cm.  Zcela nezničitelná kytka, pokud ji nenecháte zmrznout. Je to... celý příspěvek >
Neznámá kytka, 19.11.2011
Také se přikláním ke květenství nějaké zázvorovité kytky, ale ta červená barva je jistě nastříkaná.
Neznámá květina z Kréty, 14.11.2011
Pan Josef se neozývá, podle mého názoru je chitalpa velmi podobná,  ale její květy vyrůstají z tmavě zbarvených kalichů a spíše z jejich spodní části, ne takhle ze špičky nafouklého kalichu v barvě květu, jako u neznámé. Stále trvám na tom, že... celý příspěvek >
Lucky bamboo?, 14.11.2011
Na obrázku je kvetouci Dendrobium nobile, jako lucky bamboo jsem je nikdy prodávat neviděl, vždyť se ani bambusu nepodobá. To někdo v květinářství popletl jmenovky...
Žlutá třešen - Donissenova chrupka, 13.11.2011
Všem, kteří shánějí Donissenovu žlutou třešeň doporučuji, aby nejdříve ochutnali její plody. Mám ji na zahradě přes 20 let - právě stromek od kolegy Vysloužila - a s jeho hodnocením chuti plodů musím souhlasit. I v době plné zralosti jsou malé a mají... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika