Příspěvky uživatele - 166.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za rostlinu?, 5.6.2012
Mne v tom překladu zaujalo svírání rostoucích typů a jejich následky na objem... On i ten vědecký název Gynura je podivný, gyn je v řečtině ženský, ura ocas ale přítomnost tohoto orgánu u žen jaksi nepozoruji... naštěstí!
Co je to za rostlinu?, 5.6.2012
Méně tajuplně kostrbatý návod k pěstování najdete v každé knize o pokojových rostlinách i na českém internetu pokude zadáte jméno Gynura. Jiří Janča
Darovaný hvozdík - letnička, dvouletka, trvalka?, 5.6.2012
Hvozdíků jsou spousty, ale tyto mi nepřipomínají žádný vytrvalý.  I ten nepoměr mezi velkými květy a malou zelenou částí naznačuje jednou kvetoucí rostlinu.
Jak se jmenuje, 4.6.2012
Tyto drobné hlíznaté rostlinky se prodávaly už za komančů, poslední roky jsem je nějak v prodeji neviděl. Špatně u mne snášely zimní mokra. Jestli si chce někdo ještě zapátrat, napovím, že lilie v botanickém názvu je a název začíná jménem jiné... celý příspěvek >
Prosba o určení starých růží, 2.6.2012
Napište více detailů - růže kvete jednou v červnu nebo opakovaně až do podzimu, květy voní nebo nevoní,  vyfoťte starší větev jak vypadají trny,  listy jsou lesklé nebo mají matný povrch, z kolika postranních lísků se list skládá. Pokud... celý příspěvek >
Kdo určí názvy rostlin?, 31.5.2012
Když ne měsíčnice, tak že by večernice?  Ale zcela jistě to není slunečnice... 
Copak je to za list?, 22.5.2012
Ten stromek přežil naši zimu? A za jak dlouho dorostl této velikosti?  Edit: - tak moruše  A já myslel něco slézovitého....
Wistarie mi nekvete, 20.5.2012
Jestli je to semenáč, tak ani 10 let pečlivého střihu a hnojení nemusí stačit...
Wistarie mi nekvete, 20.5.2012
Je to semenáč nebo je roubovaná?  Vistárie se stříhá koncem jara - květen - červen, kdy se všechny bujně rostoucí letorosty zakrátí za 3-4 pupenem - nestříhají se krátké letorosty rostoucí směrem dolů, na těch se tvoří květní pupeny. Hnojit... celý příspěvek >
Identifikace několika rostlin, 12.5.2012
Pane Josefe, tečky jsou na spodní straně listů.
Co mi to vykvetlo?, 12.5.2012
Nepovalovala se v těch místech nějaká vyhozená sušená kytice, jejíž součástí byly  "penízky"?
Termostat do skleníku, 12.5.2012
Moc nerozumím tomu Vašemu doporučení dát do skleníku jen kapiláru a další elektoinstalaci mimo skleník. To myslíte ven, kde na to bude pršet, foukat vítr, podat sníh atd...? Můj skleník je atypický v tom, že je určený pro kaktusy, takže... celý příspěvek >
Termostat do skleníku, 12.5.2012
50 litrů za minutu je samozřejmě nesmysl, ale proč si myslíte, že je lepší tahat vzduch ven?
Neznámý strom, 27.4.2012
Co se pěstování týče, podívejte se na fórum citrusy, tam se o ní povídá dost a dost.
Neznámý strom, 24.4.2012
Javor jasanolistý - celkem invazívní potvora. Asi Vám roste někde poblíž, dokáže zamořit semenáčky celou zahradu.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika