|
Příspěvky uživatele - 204.30
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Název rostliny?, 21.1.2008 Moc děkuji, našla jsem si ji podle názvu na internetu, je to ona. Jsem moc šťastná, moc děkuji.Iva. |  | Název rostliny?, 21.1.2008 Omlouvám se, ale obrázek se mi nepodařilo odeslat. Tato květina nemá rovný stonek, ale roste asi 3cm šikmo do prava a 3cm šikmo do leva. Na každém ohybu je lístek. |  |
|  | Název rostliny?, 21.1.2008 Prosím, jak se jmenuje tato rostlina? Při poranění z ní vytéká bílé mléko. |  | pěstování milionbells, 18.1.2008 Nejlepší zkušenosti mám se zavlažovacími truhlíky (Lebiš). Rostlina má pořád dostatek vláhy a není přemokřená. Hnojím Kristalonem do každé zálivky, jednou tolik, než je uvedeno v návodu. Umístit v polostínu. Převisy opravdu dlouhé. Ahoj Iva. |  |
|
|
|