Příspěvky uživatele - 48.194

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ficus ginseng, 11.9.2013
Dobrý den, zkušenost s tímto ficusem nemám, ale zkuste se podívat na tyto stránky a tam snad najdete radu. Marcela
Renovace křesla, 11.9.2013
Dobrý den, tak já hledala a našla jsem jen tyto stránky, kde podle mě najdete i návod nebo spíš nápad, jak to má spávně být. Doma jsme totiž mívali jen ta jednoduchá lehátka bez stínítka. Marcela
Renovace křesla, 10.9.2013
A já ještě přidám, že to plátno bylo natažené při složeném lehátku. Takže když se ozhloží tak, jak je na obrázku, plátno je prověšení a můžete relaxovat. Marcela
Hortenzie, 19.8.2013
Dobrý den, hortenzie stromková grandiflora je opravdu mrazuvzdorná. Stříhám pouze uschlé květy a to až na jaře, protože když je v zimě ojíněná či zasněžená, dělá parádu i tak. Každá hortenzie se stříhá jinak. Půdu potřebuje kyselou, místo polostín a... celý příspěvek >
Určení názvu, 19.8.2013
Tak to mě nenapadlo a ten drobný porost neznám. Marcela
Živý plot do stínu a vlhka, 19.8.2013
Tisy jsou pěkné, jen podle mě docela dost pomalu rostou. Ve zmiňovaném příspěvku se jedná o keř středního vzrůstu. Keř sice dorůstá až 5 m, ale zhruba v pěti letech je jeho výška cca 3 metry. Co se týče jedovatosti kuliček a dětí, tak toho bych se... celý příspěvek >
Určení názvu, 19.8.2013
Dobrý den, jedná se o ibyšek a podle mě pokojový. Takže se nejedná o podrostovou rostlinu, ale o letnění pokojovky. Tedy alespoň já bych to tak odhadla. Marcela
Modrá skalice ano či ne?, 13.8.2013
Dobrý den Dano, již 30 let dáváme do bazénu jen chlorové tablety a na tvrdost rozvařenou ve vodě krystalovou sodu (na sáčku musí být uvedeno, že je soda vhodná do bazénů, kupuji ji v klasicky v drogerii) a filtrujeme, hlídáme Ph. Je to naprosto... celý příspěvek >
Jak se zbavit kapradí?, 8.8.2013
Jo, to je pravda, práce to je, ale mě to zase tak hrozné nepřipadá.Prostě mi to připadne nejjednodušší. Marcela
Jak se zbavit kapradí?, 8.8.2013
Dobrý den, můžu se zeptat proč by nešlo vytrhat? Nejedná se přece o žádnou velkou plochu, tak bych ho vyryla. Marcela
Poradite s urcenim?, 1.8.2013
No já bych řekla, že je to spíš Viburnum acerifolium (Kalina javorolistá), ale jistá si nejsem. Marcela
Datura (durman)?, 1.8.2013
Dobrý den, ano jedná se o Daturu stramonium - durman obecný (panenská okurka). Je to jednoletá bylina z rodu lilkovitých. Nemusíte nic sázet, prostě se Vám tam zatoulalo semínko a vyrostl durman. Marcela
Jaký jehličnan pěstovat ve velkém zahradním kvetináči?, 1.8.2013
Dobrý den, tak to s Vámi nesouhlasím. Stromky v květináčích i v zimě je třeba zalévat. Když se zeptáte "dobrého" zahradníka, tak Vám řekne, že stromky v zimě nevymrznou, ale uschnou. Musíte zalévat málo, ne v mrazech. Při suchých zimách bez... celý příspěvek >
Mohutné begonie se vylamují, 31.7.2013
Dobrý den, tak begonie jsou opravdu hodně křehké. U těch klasických jsem viděla používat jakýsi plůtek na truhlíky. Já osobně nic takového nepoužívám, mám begonie klasické i převislé. Snažím se je mít na těch oknech, kde toluik nefouká vítr, ale... celý příspěvek >
Třapatka - rudbekie - echinacea, 31.7.2013
Dobrý den, tak u tohoto druhu se uvádí výška 60-80 cm. Co se týče rozrůstání, tak pokud máte kvalitní půdu a dobrou závlahu, tak poměrně rychle vytvoří velký porost. Ale nedá se dopředu říct, kolik asi Vám Vyroste. Marcela    P.S. to... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika