|
Příspěvky uživatele - 48.194
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ficus ginseng, 11.9.2013 Dobrý den, zkušenost s tímto ficusem nemám, ale zkuste se podívat na tyto stránky a tam snad najdete radu. Marcela
|  | Renovace křesla, 11.9.2013 Dobrý den, tak já hledala a našla jsem jen tyto stránky, kde podle mě najdete i návod nebo spíš nápad, jak to má spávně být. Doma jsme totiž mívali jen ta jednoduchá lehátka bez stínítka. Marcela
|  |
|  | Renovace křesla, 10.9.2013 A já ještě přidám, že to plátno bylo natažené při složeném lehátku. Takže když se ozhloží tak, jak je na obrázku, plátno je prověšení a můžete relaxovat. Marcela |  | Hortenzie, 19.8.2013 Dobrý den, hortenzie stromková grandiflora je opravdu mrazuvzdorná. Stříhám pouze uschlé květy a to až na jaře, protože když je v zimě ojíněná či zasněžená, dělá parádu i tak. Každá hortenzie se stříhá jinak. Půdu potřebuje kyselou, místo polostín a... celý příspěvek > |  | Určení názvu, 19.8.2013 Tak to mě nenapadlo a ten drobný porost neznám. Marcela |  | Živý plot do stínu a vlhka, 19.8.2013 Tisy jsou pěkné, jen podle mě docela dost pomalu rostou. Ve zmiňovaném příspěvku se jedná o keř středního vzrůstu. Keř sice dorůstá až 5 m, ale zhruba v pěti letech je jeho výška cca 3 metry. Co se týče jedovatosti kuliček a dětí, tak toho bych se... celý příspěvek > |  | Určení názvu, 19.8.2013 Dobrý den, jedná se o ibyšek a podle mě pokojový. Takže se nejedná o podrostovou rostlinu, ale o letnění pokojovky. Tedy alespoň já bych to tak odhadla. Marcela |  | Modrá skalice ano či ne?, 13.8.2013 Dobrý den Dano, již 30 let dáváme do bazénu jen chlorové tablety a na tvrdost rozvařenou ve vodě krystalovou sodu (na sáčku musí být uvedeno, že je soda vhodná do bazénů, kupuji ji v klasicky v drogerii) a filtrujeme, hlídáme Ph. Je to naprosto... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit kapradí?, 8.8.2013 Jo, to je pravda, práce to je, ale mě to zase tak hrozné nepřipadá.Prostě mi to připadne nejjednodušší. Marcela |  | Jak se zbavit kapradí?, 8.8.2013 Dobrý den, můžu se zeptat proč by nešlo vytrhat? Nejedná se přece o žádnou velkou plochu, tak bych ho vyryla. Marcela |  |
|  | Poradite s urcenim?, 1.8.2013 No já bych řekla, že je to spíš Viburnum acerifolium (Kalina javorolistá), ale jistá si nejsem. Marcela |  | Datura (durman)?, 1.8.2013 Dobrý den, ano jedná se o Daturu stramonium - durman obecný (panenská okurka). Je to jednoletá bylina z rodu lilkovitých. Nemusíte nic sázet, prostě se Vám tam zatoulalo semínko a vyrostl durman. Marcela |  | Jaký jehličnan pěstovat ve velkém zahradním kvetináči?, 1.8.2013 Dobrý den, tak to s Vámi nesouhlasím. Stromky v květináčích i v zimě je třeba zalévat. Když se zeptáte "dobrého" zahradníka, tak Vám řekne, že stromky v zimě nevymrznou, ale uschnou. Musíte zalévat málo, ne v mrazech. Při suchých zimách bez... celý příspěvek > |  | Mohutné begonie se vylamují, 31.7.2013 Dobrý den, tak begonie jsou opravdu hodně křehké. U těch klasických jsem viděla používat jakýsi plůtek na truhlíky. Já osobně nic takového nepoužívám, mám begonie klasické i převislé. Snažím se je mít na těch oknech, kde toluik nefouká vítr, ale... celý příspěvek > |  | Třapatka - rudbekie - echinacea, 31.7.2013 Dobrý den, tak u tohoto druhu se uvádí výška 60-80 cm. Co se týče rozrůstání, tak pokud máte kvalitní půdu a dobrou závlahu, tak poměrně rychle vytvoří velký porost. Ale nedá se dopředu říct, kolik asi Vám Vyroste. Marcela P.S. to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|