|
Příspěvky uživatele - 48.194
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stříháte na zimu trvalky - astřičky, echinacie a jiné keříčky?, 11.11.2013 Dobrý den, též stříhám na podzim (kromě levandule, perovskie, ořechoplodce). Stříhám i ty astřičky, mám ráda uklizenou zahradu na zimu. Ale když neostříháte a suché rostliny jsou obalené jinovatkou, tak je to i v zimě nádhera. Marcela |  | Kvetoucí vajgélie, 11.11.2013 Dobrý den, vajgélie mi také ještě kvetou. Ne tak bohatě jako Vám, ale kvetou. Některé druhy jsou však již opadané. Je to tak každý rok, alespoň pro mě to není nic vyjyímečného. Já je navíc střihem neudržuji, protože zatím mají stále dost prostoru na... celý příspěvek > |  |
|  | Jehličnany na balkloně, 6.11.2013 Ano, je to tak. Krásně jste to napsal. M. |  | Jehličnany na balkloně, 6.11.2013 Budu trochu "odporovat" podložit se dají i esteticky. Z toho důvodu třeba květináče ničím na zimu neobaluji, protože se mi to nelíbí. Záleží také na množství, jinak se člověk stará o pár květináčů a truhlíků, a jinak o větší či přímo velké množství.... celý příspěvek > |  | Begonie a co dál?, 6.11.2013 Já mám štěstí na ten sklípek, tam je asi opravdu všem hlízám dobře... |  | Begonie a co dál?, 6.11.2013 Dávám je do bedýnky od ovoce (plastové či dřevěné lísky), aby k nim mohl vzduch. Uskladňuji tak i canny, jiřiny... Begonie mi přes zimu nehnijí, jiřiny na jaře probírám, canny jsou též bez problémů. Netvrdím, že je to tak správně, jen se mi to postě... celý příspěvek > |  | Jehličnany na balkloně, 6.11.2013 Dobrý den, určitě je potřeba květináče či truhlíky nenechávat na zemi (dávám pod ně kameny či dřeva, aby byly trochu ve vzduchu) a co je již napsáno přede mnou, hlavně zalévat. Jak mi kdysi řekla zahradník, květiny přes zimu nevymrznou, ale uschnou.... celý příspěvek > |  | Begonie a co dál?, 6.11.2013 Dobý den, tak já begonie již nepřihnojuji, ale také již nezalévám a také mi stále krásně kvetou. Tento víkend se chystám, že je již vyndám ze zeminy, oddělím stonky od hlíz a uskladním. Já hlízy nedávám do ničeho, jen je očistím a uschovám do... celý příspěvek > |  | Povinnosti vlastníků pozemků, 5.11.2013 Dobrý den, metasekvoj je přece nádherný strom! A určitě tam byl, když jste pozemek kupovala. Nepořádek z ní opravdu je, ale ta nádhera, jak se barví během sezony. O lupení ze sousedních zahrad vím své, ale nezbyde Vám nic jiného, než jehličky zametat... celý příspěvek > |  | Jak daleko sázet túje, 22.10.2013 Ale ony nejsou zase tak hrozné... |  |
|  | Plot z buxusu, kdy stříhat, 22.10.2013 Dobrý den, klidně bych ho ostříhala ještě teď. Já stříhám klasicky nůžkami na plot, ne elektrickými, protože pak jsou konce ošklivě zaschlé, jakoby sežvýkané. Dá to víc práce, zvlášt, když je větší plocha, ale vyplatí se. Obrazí rychle, ale celkově... celý příspěvek > |  | Jak stříhat hortenzii latnatou?, 22.10.2013 Dobrý den, hortenzie latnatá kvete na nových výhoncích, dá se tedy stříhat až ke dřevu. Můžete jí stříhat teď, já stříhám na jaře, protože nechávám jejich suché květy pes zimu jako ozdobu na zahradě. Zasněžené či ojíněné květy v zimní zahradě to je... celý příspěvek > |  | Jak daleko sázet túje, 22.10.2013 Dobrý den, thuje mám ve vzdálenosti cca 60 cm a nyní po 3 letech není přes ně vidět, vysoké jsou cca 2,5 m. Udržuji je 2x ročně střihem na šířku i výšku. Vzdalenost od plotu 60 cm je malo, protože zcela jistě budou větve bez střihání rozložitější,... celý příspěvek > |  | Trvalka s tmavočervenými listy, 16.10.2013 Dobrý den, tak já mám "oživený" barevně záhon canou, ale pro Vás je pravděpodobně moc vysoká a není to trvalka. Dlužicha je zase moc nízká, ruj vlasatá je keř, weigelie taktéž (oba se dají stříhat). Ale všechno i tak moc dobře vypadá i v trvalkovém... celý příspěvek > |  | Co to kvete?, 15.10.2013 Okrasný zázvor! Tak ten neznám, ale je velmi pěkný. Marcela |  |
 |
|
|
|