Příspěvky uživatele - 0.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar ps 500 vynechavanie motoru, 16.10.2013
Máte pravdu s funkcí omezovače, to že mi pila zhasla, mohlo být způsobeno vadou zapalování, i když v normálním režimu pracovala bez problémů min. další 2roky. Nyní zapalování vynechává (někdy víc, někdy méně) již v nízkých otáčkách. FO
Se zapalováním je to tak jak píši. Popis funkce je popsán na stánkách dolmar.de. Že zapalování úplně vypadne jsem schválně odzkoušel na PS420. Poznámka k tomu: moje PS420 měla nastavený omezovač na 12700 ot. Nyní na ni odešel modul zapalování. V... celý příspěvek >
Samozřejmě je to v oblasti nejvyšších otáček. Ale jak jsem napsal tak pokud se otáčky zvýší dále tak zapalování úplně pilu vypne. Zkoušel jsem to na své PS420. Tazatel uvedl, že má svíčku světlou, proto na toto upozorňuji. Také se donívám, že to je... celý příspěvek >
Dal bych si pozor. Ta závada může být v karburátoru. Zapalování funguje tak, že když se zvýší oráčky nad 13500 nejdříve zapalování vynechává jiskru. Při větším zvýšení úplně zapalování vypne. Pokud by byla chyba v karburátoru v systému vysokých... celý příspěvek >
Dolmar 420 SC vs 460 vs?, 9.10.2013
Výrobce v popisu PS420SC uvádí: Empfohlen für den semi-professionellen Gebrauch. Sie hat viele Details einer Profi-Säge, ist leistungsstark, sehr benutzerfreundlich und zeichnet sich durch besonders angenehmes Handling aus. Pro neznalé NJ:... celý příspěvek >
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 6.10.2013
Není jistě pravda, že bruskou nedokážu to co pilníkem. Pokud se jedná o brusku, na které mohu nastavit všechny parametry, tak mohu udělat i podbrus, který bývá tak oblíbený u profi. Já když jdu do lesa, tak mám dva řetězy a samozřejmě pilník. Při... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika