Příspěvky uživatele - 77.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ginko/Jinan Kde nalézt semena, 19.12.2007
Vážený pane Dukáte, jsem stejná krevní skupina jako Vy a stejně jako Vy .provádím podobné věci a dělám je často víc srdcem než chladným rozumem. Nemám nic proti anonymním účastníkům fóra, ostatně pravidla to umožňují. Vadí mi ale, když anonym převede... celý příspěvek >
Ginko/Jinan Kde nalézt semena, 18.12.2007
Milý pane bez jména, nezlobte se, Vaše slova o cedulkách, rozsévačích  a cizí krvi netekoucí hodně zavánějí  demagogií.     Přiznám se, že přerostlé přebytky ze své skromné ovocné školky pravidelně chodím... celý příspěvek >
Vhodná kombinace odrůd, 18.12.2007
Abyste mi rozumněla, kmen samozřejmě nevypáčíte jen tak, nýbrž až bude tak ze 4/5 obkopaný, ale i tak je to o hodně snazší než kopat pařez. Ten není za co uchopit , přesekat se musejí úplně všechny a k posledním kořenům (kůlovému terminálu) je... celý příspěvek >
Ginko/Jinan Kde nalézt semena, 17.12.2007
Jestliže vysadit vzácnou českou dřevinu do přírody považujete za totéž, jako vlézt někomu na zahradu, je naše diskuze zbytečná.     Do lesa bez ostychu chodíte sbírat maliny a houby, na mou zahradu byste si pro totéž nešel, aspoň... celý příspěvek >
destilační přístroj, 14.12.2007
Jsem rád, že se Vám to podařilo. Inspiroval jste mě, takže příští podzim vyzkouším zkusmo na malém množství vyrobit ořechovku z pukajících slupek zrajících ořechů. Nezralých ořechů je mi přeci jen dost líto, v našich drsných podmínkách nebývají... celý příspěvek >
Jaká je toto odrůda hrušně?, 14.12.2007
Nu, i starší zahrádkáři mohou pěstovat novější odrůdu. 
kde sehnat Svídu?, 13.12.2007
http://www.victorie.cz/magazin/zahradka/drin-obecny--drin-jarni--svida-drin---cornus-mas.aspx http://botanika.wendys.cz/kytky/K617.php
Grilování - uzení, 12.12.2007
To by mě docela zajímalo, neslyšel jsem o tom. Můžete, prosím, uvést odkaz nebo o jaké škodlivé látky z kůry, které nejsou ve dřevě, se jedná? Díky.
Grilování - uzení, 12.12.2007
Zpusobů uzení je mnoho. Ale proč odstraňovat ze dřeva kůru a potom tam přisypávat piliny a listí?    Osobně preferuji dřevo bukové. Kůra mi nevadí.
Co nepatří do kompostu?, 12.12.2007
Můj názor není hodnověrný, protože do kompostu dávám vše, co není z kovu z ropy nebo z plastů (ty jsou ostatně taky z ropy). Tedy včetně dřeva, kůry, papíru, bramborové natě, hnilého ovoce,  trávy, sena, výlisků jablek, kuchyňských zbytků i... celý příspěvek >
rezistentní odrůdy, 5.12.2007
Nechutnal jsem Sirius. Vaše přirovnání k zimnímu kalvilu se týká vzhledu nebo právě chuti?
Černání jablek, 5.12.2007
Nevím, má-li smysl prodlužovat tuto ne příliš plodnou debatu, kterou jsem považoval za ukončenou.    Kdybyste býval na mé příspěvky nahlédl opravdu pozorně, nepřehlédl byste, že jsem iíž 30.11. napsal, že jsem se v otázce účinnosti... celý příspěvek >
Cihlová cesta, 5.12.2007
Něco podobného bych řekl také. Cihly zbouračky v počtu tisíců asi nebudou ostře pálené, budou to nejspíš ty obyčejné do zdiva. V zemi se začnou patrně rozpadat. Lepší bude je výhodně prodat. V dnešním stavebním boomu je po cihlách dost... celý příspěvek >
Řez švestek, 3.12.2007
To je nejspíš pravda. Ovšem bez znalosti toho, o jakou švestku se jedná, jak moc je mladá, zda již plodí, jak bujně a jak hustě roste, se, myslím, těžko dá odpovědně říci, jestli, kdy a jak řezat.
Černání jablek, 28.11.2007
Vážený hoste, já Vám ale vůbec neberu právo na Váš názor ani na pozdní postřiky. Věřím i jejich účinku na infekční tlak všech houbových chorob. Jen jsem si si troufnul napsat, že pesticidy na zrajíích plodech nemám rád... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika