|
Příspěvky uživatele - 77.39
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký koupit křovinořez?, 29.1.2008 Tomu docela věřím, vzhledem k tomu, že nic kromě trávy a kopřiv jsem nesekl, to nemohu posoudit. Na většinu mi stačí struna. |  | Jakou odrudu třešně na slivovici?, 29.1.2008 Sice mi není jasné, proč by se se tmavé odrůdy lépe vypeckovávaly a proč by měly lépe kvasit. Je fakt, že víno z tmavých třešní lépe vypadá. Pro výrobu třešňového kvasu je ale obojí nepodstatné. Nevím, jak víno děláte, ale ze samotných... celý příspěvek > |  |
|  | Jaký koupit křovinořez?, 29.1.2008 Zcela selským rozumem si myslím, že trojzub, podobně i struna, rotuje tak rychle, že veškerou zeleň, se kterou přijde do staku, usekne špičkami. Do kontaktu se zubem blíže středu nestihne sečený materiál přijít do styku. Kosa funguje na zcelaj... celý příspěvek > |  | Pořiďte kočičáky, nebo jim podstrojujte, 28.1.2008 Náš pes mi ze zahrady dělá kráterovou krajinu, myši vyhrabává dost rychle a z hloubky, dost mě tím štve. Věřím, že by mohl dostat i krtka. Kočka, ta akorát číhá u díry. A když hrabe, tak jen schovává výměšek. Krtek, dle mého dobrovolně po povrchu... celý příspěvek > |  | Pořiďte kočičáky, nebo jim podstrojujte, 28.1.2008 To číselné rozdělní kočičích specializací je zajímavé, má však jednu chybičku. Krtek žije pod zemí, kdežto kočka na povrchu. Těžko se potkají. |  | kosa, 24.1.2008 Můžete, prosím, podrobněji vysvětlit to cementování kovu? |  | seznam odrud, 23.1.2008 To se, myslím, najít nedá, protože nikdo neví, jaké všechny odrůdy se v Česku pěstují. Na mnoha místech Moravy rostou meruňky, jejichž název neznají ani jejich pěstitelé. Na netu jsou uvedeny vesměs odrůdy, které jsou registované, případně které... celý příspěvek > |  | Poradí mi někdo s odstraněním trávy?, 23.1.2008 Nepodceňujte se tolik. Se svýmí 53 kilogramy máte sice šanci uspět v soutěži Česká miss, ale plochu 10 x 12 metrů byste měla zvládnout s Ferdovým nářadím i s postavou modelky. |  | Kvetopas jablonovy, 23.1.2008 Dvě třetiny poupat, to je pohoda. 95% květů stejně odpadne po odkvětu nebo později v červnovém propadu. Dvoutřetinové napadení květních poupat se při dobrém opylení na úrodě obvykle neprojeví. |  | Třešeň Samba?, 23.1.2008 Pravda, nemusíme mít všechno. A kolega Jirka Janča to má beztak jenom vyčtený. |  |
|  | Jak nejlépe naložit se slepičím hnojem?, 20.1.2008 Počkal bych do jara, pak smíchal slepičáky se stejným množstvím vody a nechal 2 týdny vykvasit. Pozor, při kvašení nabývají na objemu a vytékají z plné nádoby..Naředěním 1 : 10 s vodou pak získáte hnojivou zálivku (s převahou dusíku, tedy spíš... celý příspěvek > |  | Althanova ryngle, 20.1.2008 Jistě. Pilatka, řekl bych, má Altanov renklodu docela ráda. Postřik do 6 dnů po opadu květních plátků může úrodu výrazně zvýšit. Hodí se třeba Calypso. |  | Sklápěcí pilka, 20.1.2008 Tak to jsem možná špatně pochopil. Myslel jsem, že chce zavírací pilku (jako kapesní nůž) a ne pilku s otočným listem. Jednu takovou používám a řekl bych, že se s ní pracuje lépe než s tím otočným listem. Je lehčí a dvojitá řada zubů zaručuje snazší... celý příspěvek > |  | kolik minerálů a prvků obsahují různé organické hmoty, 17.1.2008 Neberete mě za slovo, říkám jen laický názor. Otázku obsahu biogenních prvkův kompostu prakticky neřeším. Kompost si ceními především jako zdroj humusu, prostředek ke zlepšení struktury půdy, dodávající do ní cenné mikroorganizmy a struktury... celý příspěvek > |  | co je to vlastně krtek?, 17.1.2008 Při stavbě domu a bagrování zahrady nás krtek doprovází málokdy. Přitom v tuto dobu by nám až tak nevadil. Počká si s nastěhováním, až bude klid, navezená zemina a urovnaný trávníček. |  |
 |
|
|
|