|
Příspěvky uživatele - 77.39
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stříhání broskvoní v únoru?, 5.3.2008 Já bych se taky klonil ke stříhání až v květu, nikoli v únoru. myslím, že hojení je rychlejší |  | Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 5.3.2008 Dobře, tak ta doba sudů z udíren nadobro pryč není, ale postrádá smysluplnost. Někdejší tvůrčí vynalézavost spočívala v tom, že tyto výrobky na trhu nebyly a současně suroviny jako železo se povalovaly všude, byly levné a daly se ukrást. |  |
|  | Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 5.3.2008 Když si však necháte přivézt pár desítek km náklaďák třicet dvojky kačírku, a to není zdaleka všechno, zjistíte, že náklady na fólii nejsou to nejdražší. Navíc tam máte to, co do jezírka patří i s jakousi zárukou. Kde máte jistotu, že v plachtě... celý příspěvek > |  | Měruňka do jílovité půdy?, 4.3.2008 Tou reklamou jsem nemyslel Vás, Vím jen, že některé odborné studie jsou podpořeny, často v dobré víře, producentem komodity, která je zkoumána. A nadšení z uvádění jakékoli novinky do praxe někdy předcení její výhody. |  | Třešeň Těchlovan, 4.3.2008 Nelze říci, že stačí. Zejména zahrádkáři by ocenili menší tvar, pro vysokokmenné třešně nemají místo, potažmo ani zájem. Spíš jim ty menší tvary nikdo nenabízí. Věřím, že při dobrém marketingu by šly na dračku. Pravda, třešně ze zahrádky... celý příspěvek > |  | Měruňka do jílovité půdy?, 4.3.2008 Z Břeclavi mi pražce dovezli, a už je to dost let.
Jde o to, zda je ta podnož skutečně a ověřeně o tolik lepší i pro naše podmínky anebo je to hlavně reklama. |  | Roubování třešně, 4.3.2008 Princip Zahnova řezu popisujete přesně, já jeho efekt vnímám, mimo uvedené, ještě trochu jinak. Je-li ponechaná tažná větev příliš slabá, proud mízy do ní je také slabý a rána po odřezané silné větvi na kroužek se díky... celý příspěvek > |  | broskvoň z pecky, 4.3.2008 To je zajímavá úvaha. Osobně si však myslím, že pro zahrádkáře jsou limitujícím faktorem pro pěstování broskvoní v horších podmínkách spíš podnební než půdní podmínky. Strukturu zeminy, částečně i výšku spodní vody lze ovlivnit, teplotní poměry... celý příspěvek > |  | odolná odrůda, 4.3.2008 Naděje jsou kladeny do podnoží - mezidruhových hybridů. Ale je to spíš budoucnost. |  | Třešeň Těchlovan, 4.3.2008 Hmm, Colty byly vyšší než Colty.
Vidím, že jsem hodně pozadu. Třešeň jsem ještě neviděl na ničem jiném než na ptačce. A to ještě některé nebyly kvalitní (bělokoré) |  |
|  | Měruňka do jílovité půdy?, 4.3.2008 Nechme těch půtek. Je-li o tak, jak píše pan Vítek (nebo je to někdo jiný), je podnož Torinel - já ji teda neznám - vhodná do těžších, vlhčích a méně vzdušných půd. A meruňky, jak známo, jsou na nedostatek vzduchu v půdě ze všech ovocných dřevin... celý příspěvek > |  | Měruňka do jílovité půdy?, 4.3.2008 Snad asfyxií? |  | Správná vzdálenost, 4.3.2008 Nevím, jaké odrůdy nabízejí v Tuřanech - kvalita stromků i sortiment jsou tam na úrovni, kultura prodeje pokulhává. Taky nevím, kde zahradničíte, jaké tvary chcete pěstovat a co chcete mít pod stromy. To všechno, včetně použité podnože ovlivňuje... celý příspěvek > |  | Měruňka do jílovité půdy?, 4.3.2008 Co je to asfixiální půda? |  | čistecké lahůdkové, 4.3.2008 Globálně máš pravdu, ale když náhodou není strupovitost - jako loni, je to po chuťové stránce Pan jablko |  |
 |
|
|
|