Příspěvky uživatele - 77.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Olej do benzinu pro pilu, 9.3.2008
Je tam uvedený výrobce.
doporučení jaký skleník, 9.3.2008
Chemicky máte pravdu, ale pozinkovaný železný plech a pozinkovaný řelezný profil nebývá chápáno jako to samé.
nové hrušně, 9.3.2008
Prakticky všechny odrůdy hrušní mají při sklizni tvrdé plody a všechny přezráním změknou.
jaké nové jaboně, 9.3.2008
Vzhledem k mnoha desítkám u nás registrovaných odrůd nenajdete školku, která by nabízela všechny. Zjistěte, jaké nabízí Vaše prodejna a mezi těmi můžeme vybrat.
odruda třešní, 9.3.2008
K pěstování pozdních chrupek není bezpodmínečně nutná chemická ochrana. Většina zahrádkářů proti vrtuli nestříká a zdravých třešní mají spoustu. Osobně raději pár červivých plodů obětuji. Bez signalizace bych se stejně do termínu aplikace... celý příspěvek >
špenát, 9.3.2008
Já tedy pravý špenát sklízím najednou a nenechávám jej dorůstat. K tomu účelu mi slouží jiné otrhávací špenáty a.mangold
Podivné stromy..tak pánové je to tak, 8.3.2008
Jaká ironie se Vás tak dotkla? Nejsem si vědom.
Podivné stromy..., 8.3.2008
No Jirko, ale řekni sám, kdo jiný by mohl strašit v Bezdružicích! P.s. Taky skládal hudbu.
Olej do benzinu pro pilu, 8.3.2008
No, pro profíka, trávícího mnoho hodin s pilou v lese může mít cena oleje význam. Když si uvědomím, že litr oleje vystačí na 50 litrů benzínu, znamená to, že na 1500 korunách ušetřím takových 30 Kč na levnějším oleji To je o ničem.... celý příspěvek >
Podivné stromy..., 8.3.2008
Vzhledem k tomu, že tento jev není běžně popisován, bude zřejmě příčina trochu prozaičtější. Napadámě, že by mohlo jít o kombinaci převládajícího větru a směru proudění vzduchu způsobeného provozem vozidel, působící odmala na stromky.  Hovoří... celý příspěvek >
Existuje menší ořešák?, 8.3.2008
Udělat ze stromku ořešáku zákrsek pouhým useknutím kmínku je samozřejmě nemožné. Při výsadbě je třeba najít místo štěpování (pravokořenné semenáče se, doufám, již neprodávají. Jedná-li se o tvar špičáku, je to snadné. Výšku kmene si můžete zvolit... celý příspěvek >
Dotaz, 8.3.2008
Co je to kravský kompost sice nevím, ale tuším, že poblíž bude zdroj statkového hnojiva, z něhož mohou stromy čerpat nějaké ty dusíkaté živiny. To lze poznat podle barvy listů a bujnosti růstu.  I předčasné hnití Goldenů tomumůže... celý příspěvek >
křovinořez, 8.3.2008
Já bych do slabšího asi šel. Pokud pan Oliver hce sekat na zahradě okolo stromů a plotu, nikoli v lese a na náspech, nedají se tam očekávat žádné náletové dřeviny, maximálně nezdřevnatělý výhom myrobalánu nebo šeříku. Myslím, že používat... celý příspěvek >
Podnož A2 - vzhled kořenů, 6.3.2008
K té skepsi ohledně kvality ovoce na kroužkovaných stromcích mě vedla jistá empirie. Když nějaká větev onemocní rakovinou a postižení není dokola, následkem bývá nadprůměrná květní násada a problémy s červnovým propadem. I když... celý příspěvek >
rucni nuzky Bahco, 6.3.2008
Ač mám možná jiný postoj k vypálené trávě , zkušenosti s nářadím Fiskars mám totožné jako pan Vítek. Super rýč, bez diskuze sekerky, nůžky - děkuji nemusím.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika