|
Příspěvky uživatele - 17.149
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mladá jabloň neudrží plody, 8.10.2013 Oni málo rodí porád, ješte jsou hezké zdravé nechci kácet, i mladší rodí slabe.Takto, rodí moc kvete hodne, jablek hodne ale spousta opadne a shnije a ted je tam na nekterých stromech pet jablek, bohatá uroda ale ke konzumaci se dostane jen málo, a v... celý příspěvek > |  | Lahůdková jablka pro labužníky - Váš favorit, 8.10.2013 Takové jabka jako Banánové, Raneta,to byly odrudy, ted jsou jenom kyselé šmejdy, málo je kvalitných zimných odrud k dostání. |  |
|  | Mladá jabloň neudrží plody, 8.10.2013 Mne taky jablone opadají a ke zberu mám do deset kusu, nestríham a nedelám ani probírku, muže to být kvuli tomu?,jablone jsem koupil jako M9,jenže takové mrne nechci, tak jsem je posadil hloubeji pod uroveň štepení aby se zakorenili a byli vetší... celý příspěvek > |  |
|
|
|